كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کمک فوری است كه در انجمن سیستم های مدیریت سایت و محتوا مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: سلام یه فضا مجانی می خوام که php رو ساپورت کنه که بتونم یه سیستم مدیریت رو روش نصب کنم و آن را امتحان کنم. اگر میشه یه سایت معرفی کنید...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| سیستم های مدیریت سایت و محتوا مطالب و سوالاتي در مورد کار با سيستمهاي مديريت محتوای سایتها |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 Thanks: 133
قدرت اعتبار: 5 | سلام یه فضا مجانی می خوام که php رو ساپورت کنه که بتونم یه سیستم مدیریت رو روش نصب کنم و آن را امتحان کنم. اگر میشه یه سایت معرفی کنید | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | يه سرچ تو گوگل بزني هزار تا سايت برات پيدا مي*كنه!!
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| | #3 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست عزیز سلام ... اگه فقط میخواهید تست کنید چرا در سیستم خودتون تست نمیکنید ؟ اکر هم میخواهید در سرور استفاده کنید پیشنهاد میکنم که از سرور های رایگان استفاده نکنید ولی خوب http://www.awardspace.com این کارو برای شما میکنه و یه بانک اطلاعاتی mysql و 250 مگابایت فضا هم در اختیار شما میزاره به همراه یک اکانت ftp .... البته یه مشکلی هم داره و اون اینکه که نمیتونید فایل های فشرده مثل zip رو آپلود کنید و بعد از حالت فشرده بر روی سرور خارج کنید و باید فایل ها و فولدر ها رو آپلود کنید !!!!!!!!! برای اینکه روی سیستم خودتون تست کنید هم باید نرم افزار EASY PHP رو از لینک زیر دانلود کنید و بر روی سیستم نصب کنید و خلاصه بقیه قسمت ها رو انجام دهید ...!!! دانلود نرم افزار Easy PHP 1.8 اگر فقط برای تست بود و خواستید روی سیستم خودتون تست کنید و مشکل داشتید ..بگید یه آموزش سریع درست کنم موفق باشید ...
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| برچسب ها |
| فوری , کمک |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد