كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل در نمایش Epg X90 است كه در انجمن آرشیو مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي رسیور های استارست مدل های x230-250-290-95-99-90 است: با عرض سلام و خسته نباشید من ریسیور استارست مدل x90 دارم متاسفانه بعد از آپگرید آن و ریختن فایل ROM.bin دیگه EPG آن کار نمیکند و ایست برنامه ها را نشان نمیدهد. به نظر شما مشکل آن از چی میباشد؟...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو ![]() | با عرض سلام و خسته نباشید من ریسیور استارست مدل x90 دارم متاسفانه بعد از آپگرید آن و ریختن فایل ROM.bin دیگه EPG آن کار نمیکند و ایست برنامه ها را نشان نمیدهد. به نظر شما مشکل آن از چی میباشد؟ | ||
| |
| | #2 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
متاسفانه خيلي از پچ هايي رو كه شركت ساپورت نرم افزاري استارست ميده بيرون در epg آن مشكل هست. تا پچ بعدي بايد صبر كنيد. دوستاني كه رسيور x90 دارن هم مشكلاتشون رو در اين تاپيك مطرح كنن. با تشكر https://parsdvb.com/forum/f112/%D9%8...tml#post107182 | |||
| |
| The Following User Says Thank You to srsa For This Useful Post: | ProgReza (Saturday 5 April 2008)
|
| برچسب ها |
| epg , مشکل , نمایش , x90 , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| Ict در سالي كه گذشت | mehdi_asgarpour | علمی (دانش و فن آوری وتازه های دانش و انفورماتیک ...) | 0 | Monday 17 March 2008 12:19 PM |
| باتری های قابل شارژ در تجهیزات همراه | Ako25 | مهندسي برق ( الكترونيك ) | 0 | Friday 14 March 2008 06:39 PM |
| ديواري ديگر در برابر كاربران (نگاهي به طرح ف ي ل ت ر ي ن گ خانگي) | mehdi_asgarpour | علمی (دانش و فن آوری وتازه های دانش و انفورماتیک ...) | 0 | Friday 14 March 2008 12:25 PM |
| بازار لپ*تاپ در سالي كه گذشت | mehdi_asgarpour | علمی (دانش و فن آوری وتازه های دانش و انفورماتیک ...) | 0 | Friday 14 March 2008 12:23 PM |
| بهار نواهای ایرانی در چهار فصل | amir66 | هنر و ادبیات | 0 | Thursday 13 March 2008 09:02 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد