كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع بهترین خدمات دهنده host در ایران کدام است؟ است كه در انجمن طراحی صفحات استاتیک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: استادان گرامی و بچه ها من می خوام یه سایت بزنم به نظر شما من هاست رو از کدوم سایت بخرم که هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت عالی باشه...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | استادان گرامی و بچه ها من می خوام یه سایت بزنم به نظر شما من هاست رو از کدوم سایت بخرم که هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت عالی باشه ![]() | ||
| |
| | #3 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | عزیز کمی شکیبا باش ![]() چون مبحث تخصصی است بیشتر کاربران سایت اطلاعاتی در این مورد ندارند. حتما مدیران این بخش به شما جواب میدهند. ![]()
__________________ به جای تشکر سری به وب سایت شخصی ام بزنید. http://AmegaGlobal.20m.com/ آزادي حق مسلم من است. ما زنده از آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست به امید آزادی کامل ایران یا علی(ع) مدد | ||
| |
| | #5 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | دوستان حقیقتش من میخوتم یه هاست بخرم ولی وقتی دنبال هاست می گردم قیمت هایی شگفت اوری رو می بینم به عنوال مثال تو یکی از سایت ها نوشته بود 500 mb با تمام امکانات و بدون محدودیت 30000 تومان در ماه و لی تو اکثر سایت هایی که خدمات host میدن این فضا رو میدن 90000 تومان به نظر شما من چکار کنم؟؟ | ||
| |
| | #6 | |||||||||||
| مدير بخش خودرو ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 14th, 2006 محل سکونت: World Wide
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 365 Thanks: 95
قدرت اعتبار: 3 | دوست عزیز گران تر بودن قیمت ها بستگی به نوع سرویس و نحوه پشتیبانی اون توسط سرورها داره که فضای شما شما روی چه سروری باشه و چه قدر امنیت داشته باشه .طبیعتا شما اگر به دنبال فضای خوب و مناسب برای ایجاد یک سایت می گرددید لازم هست که دنبال سرویس دهنده هایی باشیدکه سالهاست در این حرفه هستند و تجربه بسیار بالایی برای سرویس دهی به شما دارند که معمولا این سرویس دهندها دارای قیمت بالاتری نسبت به دیگران هستند . این را به یاد داشته باشید که سرویس دهنده هایی که از بهترین سیستم ها و مجرب ترین افراد استفاده می کنند دارای قیمت بالاتری هم هستند.پس با یه مقدار پول بیشتر کیفیت و امنیت بیشتری را به سایت خود بدهید.در ضمن میتونی به ایران هاست هم سری بزنی چون یکی از همون حرفه ای هاست www.hostiran.net ![]() ![]() ![]()
__________________ *تــو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز* Attention Button نصب 20 ماهواره در کمتر از 5 دقیقه -میخوای خودت دیش رو تنظیم کنی بدون دردسر ، حتما دوست داری بدونی در ماهواره های دیگه چه خبره فقط کافیه اون بالا رو کلیک کنی تا بتونی به راحتی 20 ماهواره قابل دریافت در ایران رو تنظیم کنی | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to mohammadamin For This Useful Post: | abiamo (Saturday 3 March 2007)
|
| | #7 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 26th, 2005
سطح دانش: 50 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 496 / 1241 Thanks: 325
قدرت اعتبار: 10 | من فقط Ihs رو به شما معرفی می کنم هم قوی ترین گروه امنیتی است هم بهترین هاستینگ. برای خرید به من یا ادمین پیام خصوصی دهید.
__________________ آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست. افتادن از ارتفاع است ![]() ..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد.. ![]() ----------------------------------------------------------- .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => آموزش ساخت وبلاگ در سایت => وبلاگ سایت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| host , کدام , ایران , است؟ , بهترین , خدمات , دهنده , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد