كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع لطفا كمكم كنيد (ويژوال بيسيك) است كه در انجمن برنامه نویسی مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: 1- منظورم از شماره ديتابيس همون اتونامبر هستش كه از 29 شروع شده . چيكار كنم كه از يك شروع بشه ؟ آيا بايد از اول يه ديتا بيس درست كنم ؟ 2- ببينيد من يه پروژه آرشيو سي دي دارم و يه پروژه لوگين . كه كار هر دو ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| برنامه نویسی بحث ، آموزش ، رفع اشکال و تبادل نظر در مورد برنامه نویسی برای محیط ویندوز. ويژوال بيسيک - دلفی و ... |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: October 29th, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 37 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | 1- منظورم از شماره ديتابيس همون اتونامبر هستش كه از 29 شروع شده . چيكار كنم كه از يك شروع بشه ؟ آيا بايد از اول يه ديتا بيس درست كنم ؟ 2- ببينيد من يه پروژه آرشيو سي دي دارم و يه پروژه لوگين . كه كار هر دو تموم شده است و هردو به صورت جداگانه به خوبي كار مي كنند . ولي وقتي مي خواهم اين دو را با هم تركيب كنم مثلا يا پروژه لوگين را به پروژه آرشيو و يا پروژه آرشيو را به پروژه لوگين اضافه كنم تا كاربر براي ورود به پروژه آرشيو حتما پسورد بده ديگه كار نمي كنه . البته من يه تازه وارد تازه واردم . اين پروژه رو هم از روي پروژه هاي پيش ساخته درست كردم . ضمنا اگر بخواهيد مي توانم هر دو را آپلود كنم تا مشكل را از نزديك ببينيد . ولي فعلا مشكل را برايتان توضيح مي دهم . كه اگر اين مشكل حل بشه ديگه كار تمومه . مشكل اضافه كردن لوگين به آرشيو : وقتي من لوگين (فرم و ماژول) رو به آرشيو اضافه مي كنم و بعد از اجرا بر روي باتن لوگين كليك مي كنم اين ارور رو ميده : Private Sub cmdLogin_Click() a = App.Path & "\K2.gtx" b = GetPasswordFromFile(a) If txtPass.Text <> b Then txtPass.Text = vbNullString MsgBox "رمز عبور صحيح نمي باشد" & vbCrLf & "لطفا يك بار ديگر رمز صحيح را وارد نماييد", vbCritical + vbOKOnly, "خطا" Else Unload Me frmMain.Show End If End Sub ولي وقتي آرشيو رو به لوگين اضافه مي كنم اين ارور رو ميده . اولا اينكه كد هاي درون ماژول مربوط به آرشيو كه Public b As ADODB.Recordset Public a As ADODB.Connection مي باشد خود به خود پاك ميشه و وقتي هم كه بصورت دستي اون رو وارد مي كنم ارور ميده . ارور اون اينه : Private Sub Form_Load() LoadKeyboardLayout "00000429", 1 Set a = New ADODB.Connection a.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.3.51;Data Source=" & App.Path & "\bank.mdb" a.Open Set b = New ADODB.Recordset b.Open "film", a, adOpenKeyset, adLockPessimistic, adCmdTable Set Text1.DataSource = b Text1.DataField = "ÔãÇÑå" Set Text2.DataSource = b Text2.DataField = "ãæÖæÚ" Set Text3.DataSource = b Text3.DataField = "ßÏ" Set Text11.DataSource = b Text11.DataField = "ßÇäæä" Set Text4.DataSource = b Text4.DataField = "ÊÇÑíÎ" Set Text6.DataSource = b Text6.DataField = "äæÚ" Set Text8.DataSource = b Text8.DataField = "ÝÑãÊ" Set Text9.DataSource = b Text9.DataField = "ÊÚÏÇÏ" Set Text10.DataSource = b Text10.DataField = "ÊæÖíÍÇÊ" 'Çí ÌäÊ 'dj = App.Path & "\merlin.acs" Call asa.Characters.Load("Merlin", bj & "Merlin.acs") '----------------------------------------------------- End Sub كمك كنيد تا مشكلم حل بشه . ممنون | |||||||||||
| |
| | #2 | ||
| ناظم سابق سايت | در اتونامبر بايد استارت نامبر را يك بگذاريد سوالات بستگي به ساختار برنامه داره و اين طوري معلوم نميشه بايد يكي يكي و كم كم مشكلات و حل كنيد | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | خوب بگيد چي كار كنم ؟ اصلا مي خواهيد اصل پروژه را برايتان بگذارم تا ببينيد . چون من واقعا از جواب شما هيچ چيزي متوجه نشدم . | |||||||||||
| |
| | #4 | ||
| ناظم سابق سايت | به پيغام خصوصي خود توجه كنيد هنگام ادغام كردن دو پروژه دقت زيادي روي متغيير ها انجام بدهيد ويژال بيسيك توجه زيادي نميكند و با وجود اينكه به راحتي ايجاد ميشود با مشكلات زيادي برخورد ميكنيد | ||
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 25th, 2006
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 222 Thanks: 56
قدرت اعتبار: 3 | من نمیتونم به شما راجع به این موضوع کمک کنم ولی میتونم یه انجمن بهت معرفی کنم که حتما جوابتو میتونن بدن http://barnamenevis.org/ | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | بله چشم من مي خواهم براي برنامه آرشيو لوگين بزارم همين . اينم كد هردو برنامه http://mntzrn1.50g.com/Ahriman/archiv.zip http://mntzrn1.50g.com/Ahriman/login.zip لطفا اگر موفق شديد اين كار رو بكنيد بدون انجام تغيير در ساختار اصلي برنامه . لينك دانلود اون رو هم برام بذاريد يا اينكه اون رو به ايميل بنده ميل كنيد . info@montazerin.ir خواهش مي كنم اگر مشكل حل شد طريقه بر طرف شدنش رو هم به من آموزش بديد . با تشكر از همكاري و كمك صميمانه شما . | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| كمكم , كنيد , لطفا , ويژوال , بيسيك |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد