كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع ساخت کابل usb 2 rs232 serial برای آپگرید رسیور با لپ تاپ است كه در انجمن استارست مدلهاي 550-560-650-3100-3200-3500 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش استارست (StarSat) است: سلام به همه ی دوستان من قبلا یه دونه کابل آپگرید برای رسیور 550 سوپر درست کرده بودم و بدون مشکل رسیورم رو آپگرید میکردم . ولی الان به پی سی دسترسی ندارم و لپ تاپ هم پورت com1 نداره و نمیتونم از اون کابل قبلی که دو سر اون ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 24th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام به همه ی دوستان من قبلا یه دونه کابل آپگرید برای رسیور 550 سوپر درست کرده بودم و بدون مشکل رسیورم رو آپگرید میکردم . ولی الان به پی سی دسترسی ندارم و لپ تاپ هم پورت com1 نداره و نمیتونم از اون کابل قبلی که دو سر اون کام 1 بود استفاده کنم . لپ تاپ من دوتا سریال پورت داره که یکی مربوط به پرینتر و اون یکی مربوط به مانیتور هست که 15 پینیه . میخواستم بدونم کسی از دوستان نقشه ی ساخت کابل کام1 (سریال پورت 9 پینی) به یو اس پی رو بلده ؟ و این که میشه از طریق همین پورت مانیتور رسیور رو آپگرید کنم ؟ من یه سر کابل رو به رسیور وصل کردم و اون سر دیگش رو طبق همون شماره ها (دو یه سه و سه به دو و پنج به پنج) به پورت مانیتور وصل کردم ولی کار نمیکنه ؟ البته پیغام waiting bob میاد . ولی هیچ اتفاقی نمیفته و به ناچار کنسل میکنم ! اصلا میشه از این طریق آپگرید کرد ؟ اگه میشه ترکیب سیم هاش به چه صورته ؟ یا در کل نمیشه از این طریق رسیور رو آپگرید کرد ؟ مرسی | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 21st, 2007
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 40 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | دوست عزیز شما کابل Rs232 را به پورت مانیتور وصل کردید!!!؟ خیر بدون پورت نمیشود البته در الکترونیک هیچ کاری نشد ندارد اگر به الکترونیک آشنایی دارید میتوانید مدار تبدیل آن را که در اینترنت هست بسازید ولی باید آشنایی کامل داشته باشید موفق باشید | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: March 17th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | دوستان عزیز در بازار (پاساژ ایران و رضا تهران)،آداپتر(مبدل) Usb به Com هست میتونید تهیه کنید. | |||||||||||
| |
| | #4 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
| ||||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 21st, 2007
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 40 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | http://www.pccompci.com/usb-converte...converter.html نمیدانم که قطعات آن پیدا میشود یا نه موفق باشید | |||||||||||
| |
| | #7 | |||
| سرپرست بخش موبايل و مدير بخش پلاگين و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
من یه نصیحت کوچولو بهت میکنم یه DVB کارت که قابلیت دریافت کانالهایhd رو داره و فورمت mpag4 هم بهت خروجی میده و اکسترنال هم باشه بخری بیشتر بصرفته و راحتتره توی فروشگاه سایت بری پیدا میکنی
__________________ اخطار:از زدن پستهایی بر خلاف قوانین سایت خود داری فرمایید. 2)آموزش ارتباط و رد و بدل فايل بين دو گوشي با Wlan با سرعت بسیار بالا ***دریافت فایل key وcer از سایت Opda برای ساین کردن نوکیا *** | |||
| |
| The Following User Says Thank You to metalstar666 For This Useful Post: | POISON10000 (Friday 25 April 2008)
|
| | #8 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
| ||||||||||||
| |
| | #9 | ||
| سرپرست بخش موبايل و مدير بخش پلاگين و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | با مدیریت کل ( جناب admin یا جناب jami )سایت تماس بگیرید بصورت خصوصی بهتون نحوه دریافت رو اعلام میکنند
__________________ اخطار:از زدن پستهایی بر خلاف قوانین سایت خود داری فرمایید. 2)آموزش ارتباط و رد و بدل فايل بين دو گوشي با Wlan با سرعت بسیار بالا ***دریافت فایل key وcer از سایت Opda برای ساین کردن نوکیا *** | ||
| |
| The Following User Says Thank You to metalstar666 For This Useful Post: | POISON10000 (Friday 25 April 2008)
|
| برچسب ها |
| rs232 , serial , usb , لپ , کابل , آپگرید , با , برای , تاپ , رسیور , ساخت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| بایگانی مطالب رسیورهای تک تیونره سامسونگ 9500 : | behzad1363 | بخش سامسونگ (Samsung) | 700 | Wednesday 17 December 2008 08:11 PM |
| 15 ترفند کاربردی برای دارندگان گوشی نوکیا N91 | Peyman | ترفندهاي موبايل (Mobile) | 1 | Friday 2 February 2007 06:36 AM |
| معرفی و بررسی ویژگی های PlayStation 3 | Srx150 | پلی استیشن 3,2,1 | 5 | Thursday 7 December 2006 12:18 AM |
| پشتیبان*گیری از اطلاعات در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:25 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد