كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع طرح سوالات و مشکلات با ProgDVB است كه در انجمن ProgDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزارهای کارتهای DVB است: ميدونم كه خيلي ها مشكل دارن با كنترل اسكاي استار 2 در progdvb اين متن و برنامه زيپ شده را دانلود كنيد 100% كارت راه ميوفته...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #101 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 10th, 2007
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 207 Thanks: 31
قدرت اعتبار: 3 | ميدونم كه خيلي ها مشكل دارن با كنترل اسكاي استار 2 در progdvb اين متن و برنامه زيپ شده را دانلود كنيد 100% كارت راه ميوفته | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to kopol_lo For This Useful Post: | lobov (Saturday 5 July 2008)
|
| | #102 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 10th, 2007
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 207 Thanks: 31
قدرت اعتبار: 3 | ميدونم كه خيلي ها مشكل دارن با كنترل اسكاي استار 2 در progdvb اين متن و برنامه زيپ شده را دانلود كنيد 100% كارت راه ميوفته http://www.4shared.com/file/17507300...blogfacom.html | |||||||||||
| |
| | #103 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 24th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | با سلام من وقتی در progdvb از کانال کارتی مثل multi به کانال free میرم هنگ میشه.در ضمن کارتیها هم فقط سبز میشن و تصویر نمیدن.این مشکل بیشتر توی ورژنای جدید وجود داره. | |||||||||||
| |
| | #104 | ||
| ناظم سابق سايت | VPlug 1.7 رو بگير | ||
| |
| | #105 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 5th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 78 Thanks: 54
قدرت اعتبار: 0 | اقا چرا کارت twinhan برد قرمز رو نمیشناسه لطفا راهنمایی کنید.میگه device not started (WDM twinhan dvb-s). | |||||||||||
| |
| | #106 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: September 9th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 18 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام با پروگ دی وی بی ور آموزش ايجاد تصوير در تصوير در ProgDVB نوع 5.09 به بالا از 5 مشکل دارم بد از نصب ارور میده رو اسکای دو میدونین چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #107 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: September 9th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 18 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام با پروگ دی وی بی نوع 5.09 به بالا از 5 مشکل دارم بد از نصب ارور میده رو اسکای دو میدونین چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #108 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: March 26th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | کسی می دونه چطوری میشه صدای دوبلر Polish رو از رو صدای اصلی برداشت؟ مثلا PID خاصی تو قسمت Audio stream وارد کرد یا با گراف یا نرم افزار خاصی از شر صدای مترجم خلاص شد مثلا در مورد کانال zone europa ؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #109 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: October 22nd, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 78 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | هنگامی که در prog dvb کانال ها را نگاه می کنم بعد از چند دقیقه گیر می کنه و کامپیوتر قاطی می کنه بعد از مدت زیادی که کاری نکنی دوباره درست می شه اما سرعت کامپیوتر پایین میاد در برنامه های دیگه مثلDVB dreamبه این شکل نیست و قشنگ نشون میده چیکارکنم من فقط prog dvbرا دوست دارم در ضمن من تاحالا چند تا ویندوز عوض کردم
__________________ تشکریادت نره!!!!!!!!!!! | |||||||||||
| |
| | #110 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 14th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | با سلام من skystar usb دارم.از progdvb استفاده میکنم.وقتی از gbox استفاده میکنم،همه کانالها باز میشوند ولی روی دو پکیج MCT و ***view برنامه progdvb هنگ میکند. لطفا من را راهنمایی کنید. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to patriotx99 For This Useful Post: | ahmad_a.h (Wednesday 2 April 2008)
|
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| طرح سوالات و مشکلات با Dvbdream ورژنهاي 1.4 | Rabinson | DVB Dream | 59 | Tuesday 17 March 2009 11:28 AM |
| سوالات و مشکلات تیتانیومهای 9000.9100.9900 | titanium_co | مدل 9000.9100.9900 | 6 | Monday 24 November 2008 10:30 AM |
| طرح سوالات و مشکلات با Dvbdream ورژنهاي 1.3و قبل از آن... | Rabinson | DVB Dream | 134 | Sunday 16 December 2007 06:33 PM |
| طرح سوالات و مشکلات با my theatre | djbomba | MyTheatre | 15 | Tuesday 10 April 2007 11:25 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد