كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل در پیدا کردن شبکه است كه در انجمن ProgDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزارهای کارتهای DVB است: من progdvb 4.62.6 این برنامه رو دارم فعلا قبلا 4.79 رو داشتم الان به خاطر مازول ها و .... دیگه میترسم ورزن قدیمیو پاک کنم جدیده رو بزام مشکلم اینه که قبلا با ورزن 4.79 حدود 1100 تا شبکه پیدا میکرد ولی حالا 300 تا بیشنر پیدا نمی کنه.... به ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 23rd, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | من progdvb 4.62.6 این برنامه رو دارم فعلا قبلا 4.79 رو داشتم الان به خاطر مازول ها و .... دیگه میترسم ورزن قدیمیو پاک کنم جدیده رو بزام مشکلم اینه که قبلا با ورزن 4.79 حدود 1100 تا شبکه پیدا میکرد ولی حالا 300 تا بیشنر پیدا نمی کنه.... به نظرتون مشکل از چیه؟ دیش و ال ان بی رو هم تکون ندادم سیگنال 50 میده | |||||||||||
| |
| | #2 | ||
| ناظم سابق سايت | ممكنه Transponder ها هنگام نصب ورژن جديد پاك نميكنيد به طور كامل شاخه Progdvb را پاك كنيد و دوباره برنامه جديد را نصب كنيد يا اينكه ورژن جديد را در محل ديگري نصب كنيد و همزمان از هر دو بهره بگيريد | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: June 4th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 153 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 4 | Transponder های برنامه progdvb 4.79 رو در محل نصب برنامه progdvb 4.62.6 کپی کنید و بعد اسکن کنید. ![]() | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 19th, 2006
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 368 Thanks: 55
قدرت اعتبار: 3 | | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مشکل , کردن , پیدا , در , شبکه |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد