كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع بحث در مورد قالب های phpbb و گزارش مشکلات قالب ها است كه در انجمن phpBB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سيستمهاي مديريت Forum است: سلام به دوستان عزیز ... این بخش رو ایجاد کردم تا دوستان مشکلات و باگ های قالب ها رو در اینجا مطرح کنند تا مشکلات برطرف شود . در ضمن دوستان می توانند درخواست های قالب خودشون رو با دادن لینک به قالب مورد نظر اینجا بیان کنند تا من ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام به دوستان عزیز ... این بخش رو ایجاد کردم تا دوستان مشکلات و باگ های قالب ها رو در اینجا مطرح کنند تا مشکلات برطرف شود . در ضمن دوستان می توانند درخواست های قالب خودشون رو با دادن لینک به قالب مورد نظر اینجا بیان کنند تا من اونا رو در اسرع وقت به فارسی تبدیل کنم . با تشکر از همه عزیزان ... موفق و پیروز باشید .
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| The Following User Says Thank You to atn_1366 For This Useful Post: | Admin (Wednesday 5 July 2006)
|
| | #2 | ||
| عضو ![]() | دوست عزيز لطفا طريقه نصب قالب هاي فارسي شده رو اموزش بديد و آيا قالبي شبيه قالب مجيد آنلاين هست اگه هست براي من ايميل بزنيد (لطفا در همين تاپيك اطلاع بدبد تا من ايميل خودم رو به شما در پيام شخصي بنويسم) در ضمن ميدونم كه سايت مجيد آنلاين vbulletin هست. | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | قالب مورد نظر شما enlighten براي vBulletin است كه مجيد با تغييراتي كه روي آن اعمال كرده، رنگ*بندي آن را عوض كرده است.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| phpbb , قالب , مورد , مشکلات , ها , های , گزارش , بحث , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد