كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع ** تورو خدا یکی کمکم کنه ! اورژانسیه ** است كه در انجمن ساير سيستمها و اسكريپتها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های مدیریت سایت و محتوا است: دوستان خواهش می کنم . یکی بهم سیستم( مدیریت فروشگاه) معرفی کنه یا واسه دانلود قرار بده . ممنون میشم...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | دوستان خواهش می کنم . یکی بهم سیستم( مدیریت فروشگاه) معرفی کنه یا واسه دانلود قرار بده . ممنون میشم | ||
| |
| | #2 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | eCommerce خوبه. ZenCard هم خوبه.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 3rd, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام من به شما برنامه كامل Farsicommers 1.1 رو پيشنهاد مي كنم كه مي تونم برات آپلود كنم اگه خواستي با ميل من تماس بگير. (حق گذاشتن ایمیل در پستها را ندارید) ویرایش توسط ناظم ارشد : Sunday 4 February 2007 در ساعت 09:30 PM. دلیل: نقض قوانین | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to 7223670 For This Useful Post: | M*E*H*D*I (Saturday 3 February 2007)
|
| | #4 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
سطح دانش: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 177 / 887 Thanks: 1,109
قدرت اعتبار: 5 | خوب همینجا بزار همه استفاده بکنن عزیز دل برادر. حالا چرا ایمیل؟؟؟ در ضمن بزار اولین تشکر رو خودم ازت بکنم جوون ![]() | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to M*E*H*D*I For This Useful Post: | niayesh81 (Sunday 4 February 2007)
|
| | #5 | |||||||||||
| ناظم ارشد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 15th, 2005 محل سکونت: ParsDVB
سطح دانش: 32 [ ![]() ]سابقه در سایت: 79 / 796 Thanks: 111
قدرت اعتبار: 5 | iranpersian شما دیگه چرا لطفا موضوع تاپیکت را درست کن اگر وقتی هم کردید قوانین را دوباره مرور کنید ممنونم از همه دوستای خوبم
__________________ بخشهاي مختلف سايت قوانين سايت ---> اينجا:0190: بخش DVB سايت --->اينجا بخش Plugins & Softcam سايت --->اينجا بخش دانلود آفلاين مديريت شده سايت ---> اينجا بخش ريسورهاي مختلف سايت ---> اينجا بخش فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره ---> اينجا Attention ButtonAttention Buttonهرگونه توهین کاربر یا مدیر به دیگری = اخراج شدن از سایتAttention ButtonAttention Buttonاگه پستی زدم که لیاقت تشکر داشته بجای تشکر این چندتا والپیپر زیبا رو دانلود کنید : http://rapidshare.com/files/10426387...k_You_Dear.rar for thanks me please download it | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| یکی , کمکم , کنه , اورژانسیه , تورو , خدا |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد