كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اگه برنامه نویسی هستی، بیا که آتیش زدم به مالم ! است كه در انجمن ASP.NET مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي طراحی صفحات داینامیک است: من یک کلاسی به زبان #C آماده کردم ا این کلاس کدنویسی رو در پروژه نصف میکنه این حاصل یک سال تجربه منه ! این کلاس رو من برای اولین باره که بیرون میدم و خوشحال هستم که اون رو دارم توی PARSDVB معرفی میکنم ! :0147: اگه asp.net رو ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 11th, 2006 محل سکونت: تهرون
سطح دانش: 19 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 469 Thanks: 21
قدرت اعتبار: 3 | من یک کلاسی به زبان #C آماده کردم ا ![]() این کلاس کدنویسی رو در پروژه نصف میکنه این حاصل یک سال تجربه منه ! این کلاس رو من برای اولین باره که بیرون میدم و خوشحال هستم که اون رو دارم توی PARSDVB معرفی میکنم ! :0147: اگه asp.net رو با #C کار میکنی شک نکن که به کارت میاد ! توضیح کار با این کلاس و توضیحات بیشتر رو میزارم زمانی که بیبنم خواهان داره یا نه ! تقدیم به شما :93: دانلود
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | |||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مالم , نویسی , هستی، , که , آتیش , اگه , به , بیا , برنامه , زدم |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد