كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع سوال درباره sql است كه در انجمن ASP.NET مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي طراحی صفحات داینامیک است: سلام راستش من یک sql هک کردم 1.میخواستم ببینم که به چه صورت میشه pass ,user سایتی که به sql مربوط هست پیدا کرد من وارد table و دیتا بیسی میشم راهنمای میخوام user مبینم ... 2.بهترین هک کردنش چیه راه حل بگین ------------------------- من وارد asp.net یا sql میشم ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام راستش من یک sql هک کردم 1.میخواستم ببینم که به چه صورت میشه pass ,user سایتی که به sql مربوط هست پیدا کرد من وارد table و دیتا بیسی میشم راهنمای میخوام user مبینم ... 2.بهترین هک کردنش چیه راه حل بگین ------------------------- من وارد asp.net یا sql میشم data base که ساخته شده هم مبینم به چه صوزت میشه وارد user,pass سایتی که مربوط به این سایت هست شد من وارد https://maslansite.ir:8443 میشم که وارد صفحه Plesk 8.1.0 for Microsoft Windows میشم پسورد سایت sql با پسورد سایت که وارد میشم یکی نیست میخوام ببینم به چه صورت میتوانم وارد سایت بشم یا اگر نمیشه بهترین کاری گه گفته بودید چه کاری هست کامل کامل راهنمای کنید مزسی | ||
| |
| The Following User Says Thank You to nickcarter For This Useful Post: | SNKR_M300 (Sunday 4 November 2007)
|
| | #2 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 11th, 2006 محل سکونت: تهرون
سطح دانش: 19 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 469 Thanks: 21
قدرت اعتبار: 3 | یه مقدار سوالت رو بد پرسیدی یعنی گنگه ! تقریبا 15 بار خوندمش تا متوجه بشم چی گفتی ! اینطور که متوجه شدم شما username و password فضای (host) یک وب سایت رو پیدا کردید !! و حالا میخواهید وارد بانک اطلاعاتی اون بشید و اطلاعات کاربران رو بدست بیارید !! برای اینکار شما باید اطلاعات (user Id,password )بانک رو هم بدست بیارید ! که این بستگی داره به host که وب سایت روی اون قرار داره بعضی از host ها اطلاعات بانک رو روی host میزارن بعضی هم نمی زارن ! اول باید اطلاعات بانک رو گیر بیاری تا بتونی با Query Analyzer به بانک وصل شی اگه گیر اوردی بگو تا بگم چیکار باید بکنی !!
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 11th, 2006 محل سکونت: تهرون
قدرت اعتبار: 3 | ببین من نمی دونم این کار چقدر واست مهمه یا واسه چی دنبال این کار افتادی واسه FUN یا .. به هر حال به من مربوط نمیشه ! از هر کی هر سوالی که پرسیده میشه باید جواب بده ! دمکراسی رو ترکوندم ! ![]() بگذریم ! اول این رو بگم احتمال این که کار شما به نتبجه برسه کمتر از 10درصده ! اول باید 2 تا قضیه رو برسی کنی و نتیجه رو بگی ! راه اول - اگه host کنترل پنل داشته باشه (تو host ها ایرانی کم پیدا میشه) تو تنظیمات controlpanel باید دنبال جایی باشی که مربوط به sql باشه جاهایی که این قسمت رو توی پنلشون دارن معمولا userID و password رو هم اونجا میزان (هر کنترل پنلی یه ظاهری داره ! واسه همین من دقیقتر نمیتونم بگم کجا برو !) راه دوم اینکه اگه سایت با asp.net نوشته شده باشه دنبال فایلی با نام web.config باش اونرو رو notepad باز کن اگه چیزی به اسم datasourse یا server یا catalog name دیدی که دیدی اگه ندیدی متاسفانه دیگه کاری از شما بر نمیاد !! اگه همچین کاری به این سادگی بود ! نه ماکروسافت ماکروسافت میشد و نه سنگ رو سنگ بند !
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | |||||||||||
| |
| | #5 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | اینم عکسش مبینی که databace زیادی داره و این data base که من باز کردم مربوط به خود سایت و در وسط صفحه user.pass,eamail.,ادمین سایت هست ولی این user,pass با user,pass خود سایت یکی نیست user:admin.pass: یک سری اعداد 17 رقمی. حالا منو راهنمای کن [ ![]() | ||
| |
| The Following User Says Thank You to nickcarter For This Useful Post: | SNKR_M300 (Sunday 4 November 2007)
|
| | #6 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | یک سری اعداد 17 رقمی. ![]() آها .... ![]() باید بگم که خسته نباشی ! یادمه اولین باری که این سوال رو پرسیدی بهت گفتم که اگه اطلاعات بانک رو هم بدست بیاری (user id , password) بازم احتمال اینکه بتونی رمزهای اونرو بدست بیاری کمه ! چون نام های عبور با فرمت MD5 یا sha1 اصطلاحا HASH میشند و حتی مدیر سیستم هم نمیتونه اونهارو ببینه ! فقط میتونه ریست کنه ! حالا اگه میخوای پسورد کاربری رو ریست کنی (که فکر میکنم 2 سوت بفهمند و دوباره عوض کنند) یه کاری باید بکنی ! برو او فیلدی که password ها تو اون نگهداری میشن رو نگاه کن ببین Data Type اون چیه ؟ (nchar,nvarchar,binary ,...) تا بگم چطوری میشه ریستش کرد ! امیدوارم متوجه منظورم شده باشی ! ![]()
| |
| | #8 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | این طور که من از title صفحه شما فهمیدم این یه host خارجی که از نرم افزار plesk استفاده کرده ،دست پیدا کردن به اطلاعات بانک تحت این نرم افزار کاری دشواریه ،که با 2 یا سه پست نمیتونم بهت بگم چیکار باید بکنی ! اگه میتونی اطلاعات سایت رو برام mail بزن تا بهت بگم چیکار میتونم بکنم ! ![]()
| |
| برچسب ها |
| sql |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد