كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع طرح مشکلات در مورد برنامه نویسی است كه در انجمن ASP.NET مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي طراحی صفحات داینامیک است: شکست نفسی نکن . کارت درسته .من بهت ایمان آوردم . یاعلی...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
سطح دانش: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 177 / 887 Thanks: 1,109
قدرت اعتبار: 5 | شکست نفسی نکن . کارت درسته .من بهت ایمان آوردم .یاعلی
__________________ یاعلی ![]() _____________ امام حسین(ع): اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید. _____________________________________________ ما زنده از آنیم که آرام نگیریم ،موجیم که آسودگی ما عدم ماست.یا علی(ع) مدد | |||||||||||
| |
| | #13 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 23rd, 2006
سطح دانش: 18 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 440 Thanks: 135
قدرت اعتبار: 4 | خوبه من واقعا لذت مي برم يه اين چنين مخهاي هم اين گوشه پسلا پيدا ميشند.. از ادمهاي كه وقتشونا بي جهت تلف نمي كنند و يه چيزي ياد مي گيرند خوشم مي ياد.. اباريكلا گل پسر اما اين tim.zip يه نگاه بندازيد ---------- ساعت گوياي فارسي براي زمان فعلي پخش كليپهاي صوتي و تصويري در زمانهاي دلخواه بسته شدن نرم افزار در صورت ناسازگاري با سيستم عامل اجراي نرم افزار در محيط مجازي با مجوز ماكروسافت(چرا انتي ويروست بهش گير نميده؟) تنظيم براي نمايش و پخش قابليت وارد كردن پيام دلخواه .. .. ----------- از همه محمتر كپي نيست(ايراني هنرش بيشتر تو كپي هست ديگه) خواهشا سوء استفاده نكنيد اين يكي از دم دستي ها بود جاواشم دارم مينويسم بقيه برنامه ها هم به دردتون نمي خوره ..(اووخه واستون)ويروسي ميشه سيستم
__________________ "هر چيزي لياقت مي خواد" به من Thanks نده 62: مردي نبود فتاده را پاي زدن...گر دست فتاده اي بگيري مردي (اگه گفتي كجا اين شعر را خوندي)؟ ویرایش توسط alireza2003ibm : Sunday 3 June 2007 در ساعت 01:54 AM. | |||||||||||
| |
| | #14 | ||||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 11th, 2006 محل سکونت: تهرون
سطح دانش: 19 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 469 Thanks: 21
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
ولی سعی کن وقت رو چیزایی بزاری که کاربردی تر هستند !! ![]()
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | ||||||||||||
| |
| | #15 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
قدرت اعتبار: 5 | کاکتوس جون، چیزه، یعنی منظورم اینه بازم به مشکل برخوردم. ![]() آقا این ساعت و تاریخ چرا تو فرونت پیج رو صفحه قرار میگیره، ولی تو سایت بالا نمیاد؟منظورم اینه که برای تاریخ و روز توی صفحه مورد نظر یه کادر درست میکنم و از منوی "Insert" گزینه "date and time" رو انتخاب میکنم.تاریخ و روز روی صفحه میاد.بدون هیچ مشکلی ولی نمیدونم چرا تو سایت که کدهاشو آپلود میکنم اصلا نشون داده نمیشه.این مساله در مورد گزینه "سرچ" هم صادقه .آقا فکر کنم این فرونت پیج با ما حال نمیکنه .نامرد میدونه ما اینکاره نیستیم برا ما شاخ میشه.بیا شاخشو بشکون کاکو جون .
__________________ یاعلی ![]() _____________ امام حسین(ع): اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید. _____________________________________________ ما زنده از آنیم که آرام نگیریم ،موجیم که آسودگی ما عدم ماست.یا علی(ع) مدد | |||||||||||
| |
| | #16 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 5 | کاکو جون کجائی دادا؟ . ای بابا. کاکو هم مارو تنها گذاشت
| |
| | #17 | ||||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 11th, 2006 محل سکونت: تهرون
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
فرانت پیج که مال اینکار نیست با فرانت پیج فقط میشه طراحی صفحات استاتیک کرد نه داینامیک ! شاید فرقشون رو بدونی ولی واسه اطمینان میگم : صفحات استاتیک صفحاتی هستند که قابلیت بروز شدن رو ندارند . یعنی اگه شما بخوای توی یک صفحه تغییر ایجاد کنی باید فرانت پیج بلد باشی تا بتونی چیزی رو تغییر بدی ولی صفحات داینامیک صفحاتی هستند که شما بدون داشتن کوچکترین اطلاعاتی از فرانت پیج و برنامه نویسی میتونی محتویات داخل اونو رو عوض کنی ! عموما پسوند این صفحات یه همچین چیزایی هستند : aspx,php,cgi,pl,asp کارهایی که شما میخوای انجام بدی مثل سرچ رو اصلا نمیشه با فرنت پیج انجام داد ! ![]() باید واسش برنامه نویسی کنی عزیز ! باز اگه توضیح بیشتری خواستی بگو !:0166:
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | ||||||||||||
| |
| | #18 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
ای بی مرام اشکالی نداره.اصلا من دیگه رفتم. .ولی با همون فرانت پیج باصفا آخرش اون وبلاگو میسازمش. .یاعلی ![]()
__________________ یاعلی ![]() _____________ امام حسین(ع): اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید. _____________________________________________ ما زنده از آنیم که آرام نگیریم ،موجیم که آسودگی ما عدم ماست.یا علی(ع) مدد | ||||||||||||
| |
| | #19 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | مگه فرانت پیج رو من درست کردم ؟؟ :0105:
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مورد , مشکلات , نویسی , برنامه , در , طرح |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| معرفي برنامه Nmap Scaner | king-cmpu | آموزش ها و مفاهیم پایه | 0 | Wednesday 11 April 2007 10:56 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:23 AM |
| مفاهیم پایه*ای لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:15 AM |
| افزایش امنیت به میزان 80 درصد | AKBAR H.Y | ترفند های امنیتی | 3 | Saturday 3 June 2006 08:08 PM |
| Microsoft Word | AKBAR H.Y | نرم افزار | 0 | Saturday 3 June 2006 06:50 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد