كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع ارسال ايميل از درون سايت است كه در انجمن PHP مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي طراحی صفحات داینامیک است: سلام كلي گشتم و كلي فايل گرفتم و كلي امتحان كردم ولي بي نتيجه..... من يه فايل ميخوام براي ارسال ايميل كه سالم باشه و خودتون هم تستش كرده باشين. منظورم فايل mail.php or config.php or E-mail.php هستش كه خيلي هم معروفه . بي زحمت اگه همراه با فايل html ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 163 Thanks: 20
قدرت اعتبار: 3 | سلام كلي گشتم و كلي فايل گرفتم و كلي امتحان كردم ولي بي نتيجه..... ![]() من يه فايل ميخوام براي ارسال ايميل كه سالم باشه و خودتون هم تستش كرده باشين. منظورم فايل mail.php or config.php or E-mail.php هستش كه خيلي هم معروفه . بي زحمت اگه همراه با فايل html باشه كه ديگه خيلي باحاله . منظورم اينكه من فقط ادرس بهش بدمو تموم . دم همتون گرم. خيلي كارم گيره هااااااااااااا ![]() از حالا تشكر ميكنم | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | ![]() نمي خواهيد راهنمايي كنيد ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #3 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
واضح تر توضيح دهيد !
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to ProgReza For This Useful Post: | baran17862 (Monday 17 December 2007),
metalstar666 (Sunday 16 March 2008)
|
| | #4 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | با سلام مجدد عزيز , من ميخوام از توي سايتم يه صفحه بزارم كه از توي اون مراجعه كننده بتونه واسم پيام بذاره كه اون پيام بره به ايميل من . همين من حالا بايد چكار كنم ؟ مثلا بره به ايميل : baran17862@yahoo.com كه ايميل خودمه با تشكر ![]() | |||||||||||
| |
| | #5 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
البته اينو بايد كساني پاسخ بدن كه برنامه نويسي بلدن .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to ProgReza For This Useful Post: | baran17862 (Monday 17 December 2007),
|
| | #7 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 11th, 2006 محل سکونت: تهرون
سطح دانش: 19 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 469 Thanks: 21
قدرت اعتبار: 3 | سلام من شرمنده اخلاق ورزشکاری همه دوستان هستم ! یه مدتی هست که بدجور درگیر یه پروژه هستم . اونطور که باید نمیتونم به سایت سر بزنم . شرمنده ![]() دوست عزیز ! باید واست سایت برنامه نویسی بشه تا شما بتونی یه فرمی داخل صفحه داشته باشی و خلایق بتونند به شما email بزنند ! البته یه راه ساده هم داری که البته تو 90 درصد مواقع کاربرد نداره ولی گذاشتنش هم ضرری نداره اونم اینکه که یه لینک بزاری و آدرس اون رو اینطوری بدی mailto:yourmailaddress@something.com با اینکار وقتی طرف روی لینک کلیک میکنه outlook بازمیشه و آماده میل زدن میشه ولی خوب این در صورتی کار میکنه که outlook شخص تنظیم باشه !! ![]() باز اگه سوالی بود در خدمتیم !
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | |||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to cactus For This Useful Post: | baran17862 (Sunday 30 December 2007),
|
| | #8 | |||||||||||
| مدير بخش SkyStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 18th, 2007
سطح دانش: 16 [ ]سابقه در سایت: 0 / 385 Thanks: 527
قدرت اعتبار: 2 | دوست عزیز baran ببین این کارتو راه میندازه http://www.2shared.com/file/2658504/66dc6c7e/mail.html امیدوارم مشکلتو حل کنه اگه جواب نداد بگو. به خدا نگو مشکلاتم بزرگه .... به مشکلاتت بگو خدام بزرگه.
__________________ | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to jafar-parsi For This Useful Post: | baran17862 (Sunday 30 December 2007)
|
| برچسب ها |
| ايميل , ارسال , از , درون , سايت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| ۴ روش برای ارسال Sms رایگان | david_dvb | علمی (دانش و فن آوری وتازه های دانش و انفورماتیک ...) | 1 | Sunday 25 March 2007 03:45 PM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت سوم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Sunday 11 March 2007 04:30 PM |
| آشنائى با گواهينامه هاى وب سايت | atn_1366 | بخش Internet | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:36 AM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:52 AM |
| IP و Port چيست؟ | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:41 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد