كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مترجم پديده 8 (كرك شده) است كه در انجمن Warez مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزار است: نام مترجم پدیده را کمابیش همه شنیده اند ولی آنچه تاکنون دیده و شنیده اید فقط بر روی ویندوز 98 و مخصوصاً پارسا 99 قابل نصب بود این نسخه که در اینجا میبینید قابلیت نصب بر روی ویندوز ایکس پی را نیز دارا میباشد! مترجم پديده متن انگليسي را به ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | ![]() نام مترجم پدیده را کمابیش همه شنیده اند ولی آنچه تاکنون دیده و شنیده اید فقط بر روی ویندوز 98 و مخصوصاً پارسا 99 قابل نصب بود این نسخه که در اینجا میبینید قابلیت نصب بر روی ویندوز ایکس پی را نیز دارا میباشد! مترجم پديده متن انگليسي را به فارسي ترجمه مي*كند. ترجمه به صورت لغت به لغت نيست و نمي*بايست آن* را با نرم افزارهاي حاوي فرهنگ انگليسي به فارسي، فرهنگ*هاي الكترونيكي و يا مترجم*هاي جيبي اشتباه گرفت. يك ميليون لغت، اصطلاح و عبارت انگليسي براي متون غير تخصصي و 350 هزار اصطلاح،* لغت و عبارت انگليسي در زمينه*هاي مختلف تخصصي،تشكيل دهنده بانك اطلاعاتي مترجم پديده است. اين بانك عظيم اطلاعاتي با كمك فن*آوري*هاي اختصاصي انجام شده،* مترجم پديده را قادر ساخته تا هر نوع متن انگليسي در زمينه عمومي يا در زمينه*هاي مختلف تخصصي را با رعايت دستور زبان فارسي ترجمه كند. مترجم پديده از آخرين پيشرفت*هاي هوش مصنوعي،* زبان شناسي و معنائي (Semantical) بهره*مند است و ترجمه فارسي مطلوبي در اختيار استفاده كننده قرار مي*دهد. مترجم پديده پس از دريافت متن انگليسي آن را با سرعت 300 صفحه در دقيقه به فارسي ترجمه مي*كند. متن انگليسي مي*تواند از طريق اسكنر، مودم، اينترنت، ديسك و يا تايپ براي مترجم پديده فراهم گردد. متن ترجمه شده رامي*توان از داخل مترجم پديده ويا هر ويراستار مناسب ديگر ويراستاري و چاپ كرد. مترجم پديده مجهز به ابزار كافي براي تسريع در امر ترجمه و انجام تحليل*هاي لازم مي*باشد. دانلود مترجم پديده (كرك شده) حجم: 18.80 مگابایت
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to Admin For This Useful Post: | SALAM HAMSHAHRI (Sunday 12 August 2007),
yazdizadeh (Sunday 12 August 2007),
خروس (Sunday 12 August 2007)
|
| | #2 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 22nd, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 265 Thanks: 93
قدرت اعتبار: 4 | نمیدانم چه اشتباهی کردم که بعداز اینکه download فایل به پایان رسید و انرا extract کردم با پیغام folder empty مواجه شدم و هرکاری کردم داحل فولدر چیزی مشاهده نکردم | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | yazdizadeh عزیز من با این که برنامرو داشتم دانلود کردم با حجم 19.16mb و هیچ مشکلی ندارد مجددآ دانلود کن در یک جای دیگه موفق باشید
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| مدير بخش موسيقي ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: August 13th, 2006
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 60 / 607 Thanks: 183
قدرت اعتبار: 3 | Admin عزیز و دیگر دوستان ایا این مترجم ازاز نظر ترجمه بهتر از مترجم پارس چون بر خلاف تبلیغات زیاد این مترجم(پارس) من راضی نیستم اگر پدیده بهتر است دوستان ذکر کنند تا دانلود کنم ممنون | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | به نظر من پارس خوبه اینم خوبه بهتر حالا که هست از هر دو استفاده کنید در مورد پدیده هم باید بگم جملات را معنی می کند اما نه خیلی خوب و مرتب بیشتر مطلب را معنی میکند به صورت درهم البته در نسخه 9 این نرم افزار این اشکالات حل شده است که $ می باشد
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to momeni For This Useful Post: | SALAM HAMSHAHRI (Sunday 12 August 2007)
|
| | #6 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 30th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوست عزيز اين فايل براي دانلود موجود نبود. از كجا بايد دانلود كنم؟ | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | فكر كنم قبلي كه گذاشتم مشكل داره ، اينو دانلود كنيد خودم تست كردم كار كرد : دانلود مترجم پديده ورژن 8 با حجم 12.6MB كرك شده ----------------------------------------------------------- دانلود فونتهاي اين مجموعه با حجم 12.14MB ------------------------------------------------- پسورد : www.pcseven.com طريقه استفاده به اين صورت مي باشد : ------------------------------------------- ابتدا از Control Panel گزينه Regional and Language Options را باز كنيد و هر دو قسمت را مثل شكل زير به زبان English تغيير دهيد و در پايان حتما ريست كنيد : 1 = ![]() 2 = ![]() يه عكسم از ترجمه ي متن گرفتم : 1 = 2 = ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | saeedf1567 (Monday 25 February 2008)
|
| | #8 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: February 20th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 12
قدرت اعتبار: 0 | سلام. دوست عزیز در هنگام نصب برنامه Password می خواهد. لطفا کمک کنید. | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006 محل سکونت: Tehran
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 206 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 3 | پیر شدم تا پسوردش رو پیدا کردم ! بیا اینم پسوردش : www.pcseven.com دم آقای ProgReza گرم !* :0148: پسورد رو نداده بود اما خود فایل رو داد...اینم که پسوردش...دیگه همگی حالشو میبریم... | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to mr_basilisk For This Useful Post: | saeedf1567 (Monday 25 February 2008)
|
| | #10 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 16th, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 179 Thanks: 14
قدرت اعتبار: 4 | سلام چرا پس از نصب اجرا نميشه | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| كرك , مترجم , پديده , شده |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد