كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مترجم پديده 8 (كرك شده) است كه در انجمن Warez مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزار است: والا منم نمیدونم...هرکاری کردم اجرا نشد...دوست عزیزم ProgReza فرمودند که windows installere 3.1 رو هم نصب کنیم که اون رو هم انجام دادیم اما باز هم اجرا نشد...ممکنه ویندوز من مشکل داشته باشه...یا این برنامه با یه برنامه دیگه کانفلیکت میده...نمیدونم !!!:0105:...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006 محل سکونت: Tehran
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 206 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 3 |
والا منم نمیدونم...هرکاری کردم اجرا نشد...دوست عزیزم ProgReza فرمودند که windows installere 3.1 رو هم نصب کنیم که اون رو هم انجام دادیم اما باز هم اجرا نشد...ممکنه ویندوز من مشکل داشته باشه...یا این برنامه با یه برنامه دیگه کانفلیکت میده...نمیدونم !!!:0105: | |||||||||||
| |
| | #12 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 16th, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 179 Thanks: 14
قدرت اعتبار: 4 | سلام دوستان يه راهنمايي كنيد | |||||||||||
| |
| | #13 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
اين سه فايل رو دانلود كنيد : =========================== Microsoft Visual C++ 2005 ACT20 keyboard dll ============================ يكبار Padideh رو Unistall كنيد و Microsoft Visual C++ 2005 و ACT20 رو نصب كنيد ، بعد ويندوز رو ريست كنيد و قبل از بالا اومدن ويندوز كليد F8 رو پست سر هم بزنيد و با Safe Mode بالا بياييد ، بعد با يوزر ويندوز خودتون داخل بشيد و هر پيغامي داد روي Yes يا OK كليك كنيد ، حالا فايل KBDFA.DLL رو از فولدر keyboard dll رو كپي كنيد توي System32 و بعد روي Yes كليك كنيد . اگه ويندوز شما توي درايو C باشه بايد اينجا كپي كنيد : C:\WINDOWS\System32 در پايان هم ريست كنيد و بعد از بالا اومدن ويندوز ، Padideh رو دوباره نصب كنيد ، اگه درست نشد احتمالا ويندوزتون مشكل داره :
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | saeedf1567 (Monday 25 February 2008)
|
| برچسب ها |
| كرك , مترجم , پديده , شده |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد