كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع Ocr فارسی شرکت هوش مصنوعی همراه با کرک (شبیه ساز قفل) است كه در انجمن Warez مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزار است: خروجی اون از readiris بهتر هستش با وجود اینکه نسخه دستکاری شده OCR شرکت الصخر مصری هست. قفل نرم افزار هم sentinel super pero است كه شبيه*ساز آن درون اين پك موجود است. لينك دانلود: http://zalil.ru/24074742 پسورد: www.pcseven.com حجم 31 مگابايت...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | خروجی اون از readiris بهتر هستش با وجود اینکه نسخه دستکاری شده OCR شرکت الصخر مصری هست. قفل نرم افزار هم sentinel super pero است كه شبيه*ساز آن درون اين پك موجود است. لينك دانلود: http://zalil.ru/24074742 پسورد: www.pcseven.com حجم 31 مگابايت
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Admin For This Useful Post: | saleh (Saturday 15 December 2007)
|
| | #3 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006 محل سکونت: Tehran
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 206 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 3 | جناب Admin سلام ميشه لطف کني و توضيح بدي که وجه تمايز اين OCR با Readiris سري middle east که فارسي رو هم داره در چيه ؟!؟!؟! چون من readiris رو دارم...اما تقريبا سرويس شدم تا يه کتاب رو باهاش OCR کردم...اين يکي که کاملا عربيه ( مصريه ) بنابراين قاعدتا نبايد او 4 حرف معروف رو داشته باشه ! ممنون ! | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: September 23rd, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با سلام نرم افزار را نصب كردم ولي در زمان اجرا اين پيغام را مي دهد لطفا كمك كنيد E0002 --- Failed To Load User32.dll لطفا به من كمك كنيد | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | سلام ايا هيچ كس نيست جواب ما را بدهد؟ | |||||||||||
| |
| | #6 | ||||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
نرم افزار با كرك تست شده و 100% كار مي*كند.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | ||||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 13th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام چند بار تلاش کردم تا فايل را بگيرم ولي نشد. اگر ممکن است فايل را در ادرس www.mihd.net آپلود کنيد ميزبان بسيار خوبي است که اجازه استفاده از دانلود منيجر را هم مي دهد. با سپاس از توجه شما | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | با سلام طريقه نصب را بفرماييد | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: May 25th, 2006 محل سکونت: قم
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 110 Thanks: 13
قدرت اعتبار: 0 | سلام این هم یک توضیح مختصر فایلها باید با پسوند tif باشدو 300DPI کیفیت ![]() | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| ocr |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد