كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع نرم افزار عالی و کم حجم برای بالا بردن سرعت اینترنت است كه در انجمن معرفي نرم افزارهاي كاربردي مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزار است: DSL Speed v4.4 DSL Speed v4.4 اگر از كاربران قديمي اينترنت و مشتري مدوام كارتهاي اينترنت و اتصال به روش ديال آپ باشيد . حتما روش هاي مختلفي را ديده ايد كه با بهينه كردن تنظيمات مختلف ويندوز سعي بر بالا بردن سرعت اتصال شما مي باشند . نرم افزار ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | DSL Speed v4.4 DSL Speed v4.4 ![]() اگر از كاربران قديمي اينترنت و مشتري مدوام كارتهاي اينترنت و اتصال به روش ديال آپ باشيد . حتما روش هاي مختلفي را ديده ايد كه با بهينه كردن تنظيمات مختلف ويندوز سعي بر بالا بردن سرعت اتصال شما مي باشند . نرم افزار DSL Speed نيز با كمي تفاوت چنين كاري را براي شما انجام مي دهد . تفاوت اين نرم افزار در اين است كه براي افزايش سرعت اينترنت هاي پر سرعت و يا اتصالاتي از نوع SDSL , IDSL , G.lite , ADSL و ... به كار مي رود . اگر شما از كاربران اينترنت ADSL هستيد و از سرعت خود راضي نيستيد . و يا مي خواهيد سرعت بيشتري را بدون پرداخت هزينه بيشتر در اختيار داشته باشيد. مي توانيد از نرم افزار DSL Speed استفاده كنيد. قابلیت های كلیدی نرم افزار : - بالا بردن و بهینه کردن سرعت ADSL شما به طرز باور نکردنی بصورت آنلاین - بهينه سازي سرعت اينترنت با منطقه جغرافيايي شما - بارگذاری صفحات اینترنت با سرعت بالا - بالا بردن سرعت اينترنت با يك كليك - محيطي ساده و كاربر پسند - نصب آسان و سريع - و ... حجم 1.3 مگابایت دانلود : لینک غیرمستقیم Rapidshare + سریال
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 58 / 584 Thanks: 2,857
قدرت اعتبار: 4 | سلام . با تشکر از شما Ako25 عزیز .. خیلی برنامه خوبی رو معرفی کردین ولی من وقتی normal optimize رو process میکنم میگه باید ویندوز رو ریست کنی . من ریست کردم ولی دوباره همون پیغامو میده . وقتی هم که یکبار با مودم روشن ریست کردن سیستمم هنگ کرد . اگه ممکنه در این مورد و طرز کارش یک راهنمایی کوچک بفرمایید. با تشکر فراوان | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Safi For This Useful Post: | Ako25 (Thursday 5 June 2008)
|
| | #3 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
این نرم افزار تا 3 روز پیش کار میکرد ولی حالا خودم هم دیوونه کرده با این وضعیت صبانت اگر خبری در مورد این نرم افزار شد حتماً اینجا قرارش میدم.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | ||||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: July 13th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | برای دیال آپ برنامه ای مفید ندارین. | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| نرم , کم , افزار , اینترنت , بالا , برای , بردن , حجم , سرعت , عالی |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد