كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع پیشنهاد برای بالارفتن پست ها است كه در انجمن پيشنهادات مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انتقادات و پيشنهادات است: با سلام مدتی هست که سایت بازدید کننده زیاد داره ولی پست دهنده نداره.من یه سری دلیل و پیشنهاد برای رفع اون به نظرم رسیده که اینجا اعلام میکنم سایت دارای پروتوکل اس اس ال هست و دلیلش هم مبارزه با ***** سایت هست. خوب بیایید یکم با آمار به ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| پيشنهادات ارائهي پيشنهادات در جهت بهبودي سايت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 9th, 2007
سطح دانش: 13 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 308 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 2 | با سلام مدتی هست که سایت بازدید کننده زیاد داره ولی پست دهنده نداره.من یه سری دلیل و پیشنهاد برای رفع اون به نظرم رسیده که اینجا اعلام میکنم سایت دارای پروتوکل اس اس ال هست و دلیلش هم مبارزه با ***** سایت هست. خوب بیایید یکم با آمار به قضیه نگاه کنیم کاربران اینترنت 3 دسته هستند 1 فقط کانکت شدن بلدن و یکم سایتهای معروف رو میشناسند. اینها چه عضو باشن در سایت و چه نباشند پستی نمیدند. یعنی فقط مصرف کننده. ودر ضمن عبور از فیل تر هم بلد نیستند 2 کاربرانی که عبور از ***** بلدند ولی با این وب پروکسی ها 3 کاربرانی که تقریبا حرفه ای هستند و از vpn و on spped و cspeed و free gate و امثال اینها استفاده میکنند و در سایتهایی که یوزر و پسورذ میخواد راحت میرند(سایتهای فی لتر) حالا که باز شد من پیشنهادم رو میدم 1- اس اس ال از سایت برداشته شه 2- مطالب سایت برای مهمانان هم قابل دیدن باشه تا اگر یه بنده خدا اومد با وب پروکسی وارد سایت بشه مشکل نداشته باشه( البته نه همه مطالب) 3- نگاه کنید چند درصد از یوزر ها میگند ***** واسه شون( یعنی آمار بزارید و بعد ببینید که این اس اس ال فقط برای چند درصد از افراد گذاشته شده و نگاه کنید که این افراد چقدر پست میدند) من واقعا فکر میکنم اگه به این مطلبم خوب دقت بشه با من موافق میشین .حالا ببینم که این نظرم چقدر خریدار داره. برای پیشنهاد قبلی که گفته بودم پستها بصورت امروز و دیروز و ندیده ها بصورت پر رنگ باشه خوشبختانه بها داده شد وسلام | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | من هم موافقم که اس اس ال برداشته بشه چون من هم بعضی وقتها برای ورود به سایت دچار مشکل میشم.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| ها , پیشنهاد , پست , بالارفتن , برای |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد