كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع پیشنهاد به مدیران سایت درباره ارتقاء کاربران است كه در انجمن پيشنهادات مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انتقادات و پيشنهادات است: من یک پیشنهاد درباره ارتقاء کاربران عادی داشتم. پیشنهاد من این است که محدودیت زمانی برای ارتقاء درجه کاربران برداشته شود. چون در حال حاضر فعالیت کاربران سایت بسیار کم است و اگر ارتقاء درجه فقط بر اساس تعداد پست ها باشد کاربران علاقه بیشتری برای زدن پست خواهند داشت. ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| پيشنهادات ارائهي پيشنهادات در جهت بهبودي سايت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | من یک پیشنهاد درباره ارتقاء کاربران عادی داشتم. پیشنهاد من این است که محدودیت زمانی برای ارتقاء درجه کاربران برداشته شود. چون در حال حاضر فعالیت کاربران سایت بسیار کم است و اگر ارتقاء درجه فقط بر اساس تعداد پست ها باشد کاربران علاقه بیشتری برای زدن پست خواهند داشت. زمان 1 سال .1.5سال و 2 سال زمان بسیار زیادی می باشد و انگیزه را از کاربران می گیرد. همچنین برای اینکه کاربران ترغیب به زدن پست شوند بطور مثال اعضاء جدید امکان زدن پیام شخصی را نداشته باشند و تنها در صورتی که به عضو سایت ارتقاء پیدا کردند بتوانند پیغام شخصی ارسال کنند. و به همین ترتیب فقط کاربران فعال به بالا بتوانند پستی که خود زده اند ویرایش کنند. و چیزهایی از این قبیل که دیگر دوستان هم می توانند نظر بدهند. | ||
| |
| | #2 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | به نظر من اگر مدت زمان را برداريم و تعداد پست ملاك قرار گيرد كاربران پستهاي بسيار زيادي ارسال مي كنند و به سرعت ارتقاء درجه مي گيرند و از طرفي هم تعداد پستهاي غير ضروري و بي فايده زياد مي شه . اگر بخواهيم تعداد پستها رو ملاك قرار بدهيم بايد پستهاي مفيد كاربران و همچنين تداوم فعاليت(حضور مستمر و مفيد) در بخشهاي مختلف را در نظر گرفت . | |||||||||||
| |
| | #3 | ||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | محدودیت زمانی باعث شده که فعالیت کاربران بسیار کم و محدود شده. و زمان 1 تا 2 سال به نظر من غیر منطقی می آید.زدن پست های زیاد به مرور باعث افزایش کیفیت سایت می شود. | ||
| |
| | #4 | |||
| عضو ![]() | نقل قول:
مدت برداشته شود و تعداد پست های مفید . همچنین تداوم حضور در سایت ملاک قرار گیرد خیلی بهتر است و کاربران انگیزه زیادی پیدا میکنند اعضای جدید هم نتوانند پیام شخصی بزنند درست نیست برای مثال کاربر شاید یک حرفی باید بزند که خلاف مقررات بخش باشد و اگر در بخش این حرفو بزند یا به او اخطار داده میشه یا پست او حدف میگردد پس در نتیجه سوال او بی پاسخ میماند | |||
| |
| | #5 | ||||||||||||
| مدير بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: June 24th, 2006
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 60 / 608 Thanks: 598
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
| ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مدیران , کاربران , پیشنهاد , ارتقاء , به , درباره , سایت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد