كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل با دی وی دی رایتر Pioneer DVR-A10XLC است كه در انجمن سوالات معمول و همیشگی در رابطه با مشکلات سخت افزاری مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: سلام. من یه مشکلی با این مدل دی وی دی رایتر دارم که البته در Pioneer ها این مشکل رو چند نفر دیگه هم داشتند. بعضی از دیسکهایی که با موفقیت رایت میشوند ، بعد از رایت به صورت خام شناخته میشوند در صورتی که اطلاعات روی آنها نوشته شده ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 11th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | سلام. من یه مشکلی با این مدل دی وی دی رایتر دارم که البته در Pioneer ها این مشکل رو چند نفر دیگه هم داشتند. بعضی از دیسکهایی که با موفقیت رایت میشوند ، بعد از رایت به صورت خام شناخته میشوند در صورتی که اطلاعات روی آنها نوشته شده است. یا اینکه وقتی به کف دیسک بعد از رایت نگاه میکنی چندین خط رایت وجود دارد (همانند دیسکهای multi session) که در هر دو صورت فوق دی وی دی Unreadable خواهد شد. کارهایی که من انجام دادم و نتیجه ای حاصل نشد. 1- با برنامه های مختلف امتحان کردم. 2- حتی ویندوز رو هم عوض کردم. 3- فلش رایتر رو هم آپدیت کردم. حالا مشکل همچنان باقیست. ممنون میشم از راهنماییهاتون. | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: October 20th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 31 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوست عزیز. اول از هر چیز فقط از کلون سی دی ورژن 5 به بالا برای دی وی دی به دی وی دی استفاده کن. و از نرو آخرین ورژن. از دی وی دی پرینکو هیچ وقت استفاده نکن. اگه حل شد بگو | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 11th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | این کار را هم کردم . هم کلون ورژن 5 و هم نرو 7 را دارم. ولی با هر دو این مشکل رو دارم. اصلا با Princo که کار نکردم. با دی وی دی های Dr.data , HP , Samsung امتحان کردم و این مشکل هنوز هم وجود داره . البته با دی وی دی Samsung این مشکل کمتر پیش اومد ولی کامل از بین نرفت. در ضمن این مشکل بیشتر برای کپی دی وی دی های فیلم پیش میاد. | |||||||||||
| |
| | #4 | ||||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
معمولاً رايترهايي كه چنين مشكلي دارند، سخت*افزاري بوده و راهي جز تعمير يا تعويض براي آن*ها نيست.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | ||||||||||||
| |
| | #5 | ||||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: October 20th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 31 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
| ||||||||||||
| |
| | #6 | ||
| ناظم سابق سايت | البته به اين نكته هم بد نيست اشاره كنم بعضي از دي وي دي هاي داخل بازار جنس بسيار بدي دارند و تقلبي هستند. بعضي از مشكلاتي كه من با دي وي دي ها داشتم: دي وي دي رايت ميشود ولي در خيلي از دستگاه ها پخش نميشود (در صورتي كه رايتر خودم دي وي دي را ميخواند) روي DVD نوشته 8 ايكس اما اگر با 8 رايت شود دي وي دي ميسوزد و بايد با حداكثر سرعت شناخته شده رايت شود به عنوان مثال 12 ايكس روي DVD نوشته 8 ايكس اما برنامه سرعت دي وي دي را تشخيص نميدهد و در صورت رايت با سرعت بالا تر DVD خواهد سوخت. اگر اشكال در زمان كپي برداري است ابتدا با برنامه Alcohol 120 ايمج بگيريد. سپس با Virtual DAEMON ايميج را چك كنيد و بعد اقدام به رايت كنيد. بهترين حالات زماني است كه شما قبل از رايت با برنامه يك ايميج از DVD تهيه كنيد. حدود 1 سال هست DVD رايتر Asus 16x دارم و با بيشتر DVD ها هيچ مشكلي نداشتم. | ||
| |
| | #7 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | در مورد DVD هايي كه در رايتر شما رايت مي*شود ولي در DVD-Rom هاي ديگر Detect نمي*شود بايد بگويم كه اين مشكل عمدتاً از دستگاه DVD Rom شخصي است كه DVD را پس از رايت مي*خواند و در درجه*ي دوم هم از خود DVD است. در مورد تشخيص سرعت رايت هم تجربه*ي من اين است كه با عوض كردن برنامه*ي رايت DVD يا CD، ماكزيمم سرعت رايت متفاوت خواهد بود.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 27th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 21 Thanks: 7
قدرت اعتبار: 0 | سلام من يه dvdرايتر LG دارم كه موقع رايت با نرو اين erorrرو ميده invalid block address لطفا اگه كسي مي تونه به من بگه اين erorrسخت افزاريه يا نرم افزاري | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| dvra10xlc , pioneer , مشکل , وی , با , دی , رایتر |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد