كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل نشنا ختن Flash Memory است كه در انجمن سوالات معمول و همیشگی در رابطه با مشکلات سخت افزاری مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: با سلام من امروز فلشم رو داخل سیستم گذاشتم اول کسپر اسکا جیغ کشید که فایل کرم WORM داره و پاکش کرد بعدش دیگه هر چی رو فلش کلیک کردم باز نشد و تو پروپرتیس میزد 0 حجمش یکبار دیگه که گذاشتم فلش رو گذاشتم این پیغام اومد USB Device ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 28th, 2007
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 49 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | با سلام من امروز فلشم رو داخل سیستم گذاشتم اول کسپر اسکا جیغ کشید که فایل کرم WORM داره و پاکش کرد بعدش دیگه هر چی رو فلش کلیک کردم باز نشد و تو پروپرتیس میزد 0 حجمش یکبار دیگه که گذاشتم فلش رو گذاشتم این پیغام اومد USB Device NOt Recognized انگاری کسپر کاره خودشو کرده و حالا میگه درایورش نصب نیست من درایورشو هر جا گشتم گیر نیاوردم حتی تو سایت خودش حالا دیگه راه حلی نیست داخله سی دشم نبود فروشنده می گفت گارانتی مادام العمره کسی نمیدونه باید چی کار کنم در ضمن USB 2.0 FLASH DISK A DATA 4GB | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | روي يك سيستم ديگه امتحانش كن اگر شناختش فلش مموري را فرمت كن تا مشكلت حل بشه اگر هم نشد و روي هيچ سيستمي نشناختش براي گارانتي بفرست تا تعويضش كنند . | |||||||||||
| |
| | #3 | ||||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 28th, 2007
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 49 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
ممنون فلش رو رو سیستمهای دیگه امتحان کردم درست بود و مشکلی نداشت ولی رو سیستم خودم اصلا نمیشناسش جالبه تا حالا میشناختش حالا دیگه نمیشناسش با ویستا و ایکسپی فرقی نداره همه usb ها رو می شناسه مثل موبایل و دسته بازی ولی انگار درایور فلش رو کسپر پاکش کرده روی سیستمم فلش مموری دیگه ای رو امتحان کردم بازم جواب نداد سیستمم 10 تا پورت usb داره رو هیچ کدوم جواب نداد اگه ویندوزم رو عوض کنم مشکلم حل میشه کسی میدونه از دوستان متخصص؟؟؟؟؟![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | اگر Flash Memory شما روي يك سيستم ديگه مشكلي نداشته ، پس سالمه و مشكل از درايور نصب شده بر روي سيستم شما و يا پورتهاي USB سيستمت ميتونه باشه . مطمئناً با تعويض ويندوز مشكلت حل ميشه و لي ابتدا يا درايور فلش را مجدد نصب كن و يا يك بار ديگه از روي CD مادر بورد سيستمت درگاههاي USB رو آپديت كن البته قبلش آنتي ويروست را غير فعال كن . اگر مشكلت حل نشد اونوقت ويندوز را عوض كن . | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 9th, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 186 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 3 | شما بیخیال کاسپر شو اگر جواب نداد یکی از قطعات سخت افزاریت مثل موس رو به یو اس پی وصل کن بعد بجاش فلش رو بگذار | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| flash , memory |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد