كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع نظرتان درباره این قطعات چیست؟؟؟ است كه در انجمن سوالات معمول و همیشگی در رابطه با مشکلات سخت افزاری مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: مدل سیستم cpu :intel 2160 doull core: 87000 t 2 mainboard:foxcnn p35a ,148000 t ram: 1gb doullclu patriot,68000 t vga:8500 Gt 512, 105000 t power :green 480w 48000 t ------------------------------------------------- به من گفت که cpu با فن با دو سال گارانتی 87000 T نظرتان درباره mainboard چیست اگر عکسی هست ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | مدل سیستم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------- به من گفت که cpu با فن با دو سال گارانتی 87000 T نظرتان درباره mainboard چیست اگر عکسی هست ببینم ممنون میشم نظرتان درباره ram :گفت که مدل سادش 1gb 45000 t ولی این مدل 68000 t میزان تاخیر 1.5 برابر بهتر هست نظرتان درباره vga : واسه game خوب هست نظرتان درباره power:گفت که برای این main board بهتر است | ||
| |
| | #2 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: February 1st, 2007
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 60 Thanks: 7
قدرت اعتبار: 0 | سلام مادر برد با چیپ پی 35 قطعا گزینه خوبی هست البته من خودم Asus و gigabyte رو ترجیح می دم ولی با قطعاتی که شما می گیرید فکر نمی کنید پردازنده کمی ضعیف باشه . در مورد کارت گرافیک هم میشه گفت با توجه به قیمتش گزینه خوبیه . در کل فکر می کنم که اگر کمی بیشتر برای cpu خرج کنید با قطعات دیگه تنلسب پیدا می کنه . در مورد رم هم میشه دقیقا بگید که تایمینگ چقدر ؟ و باسش چقدره ؟(البته فکر کنم باس 800 باشه ) | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| قطعات , چیست؟؟؟ , نظرتان , این , درباره |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| معاون وزير امور خارجه عراق: احتمال دستیابی به توافقاتی با ایران درباره قراردادالجزایر | خروس | اخبار و مطالب روز | 0 | Thursday 8 November 2007 06:26 PM |
| هشدار البرادعی درباره تنش بین ایران و آمریکا | خروس | اخبار و مطالب روز | 0 | Monday 29 October 2007 06:02 PM |
| متن كامل گزارش جديد البرادعي درباره برنامه هسته*اي ايران | mehdi_asgarpour | اخبار و مطالب روز | 0 | Thursday 30 August 2007 08:14 PM |
| اليور استون : درباره احمدی نژاد فيلم نمي سازم | خروس | اخبار و مطالب روز | 2 | Sunday 1 July 2007 10:14 PM |
| شناسایی , تست و آنالیز قطعات سخت افزاری سیستم | ناظم ارشد | معرفي نرم افزارهاي كاربردي | 0 | Friday 12 January 2007 02:40 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد