كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع یک مقاله جالب و دیدنی درباره PowerSupply است كه در انجمن سوالات معمول و همیشگی در رابطه با مشکلات سخت افزاری مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: این مقاله رو که بصورت PDF هست و من اونو فشرده کردم چند روز پیش دیدم که راستش مقاله فارسی و فوق العاده کاملی در مورد PowerSupply کامپیوتر است ... این مقاله رو شرکت Green که در ایران پاور و کیس تولید میکنه ارایه کرده که وقتی من مطالب اونو ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | این مقاله رو که بصورت PDF هست و من اونو فشرده کردم چند روز پیش دیدم که راستش مقاله فارسی و فوق العاده کاملی در مورد PowerSupply کامپیوتر است ... این مقاله رو شرکت Green که در ایران پاور و کیس تولید میکنه ارایه کرده که وقتی من مطالب اونو خوندم دیدم واقعاً تمام قسمت های اون درسته و حیفم اومد که اینجا قرار ندم ...!!!! خلاصه از نظر من این مقاله آخرشه ... ![]() این مقاله رو از اینجا دانلود کنید. موفق باشید . ![]()
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to atn_1366 For This Useful Post: |
| | #4 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست عزیز ... اول از همه به شما برای ورود به انجمن های IrDVB تبریک میگم ... ولی خواهش میکنم قبل از ارسال پست در انجمن ها یک نگاهی به قوانین اون بندازید ...!!!!! لطفاً برای تشکر از دکمه Thanks که در زیر هر پست در سمت چپ وجود داره استفاده کنید ... با تشکر از شما ... پاینده باشید ...
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| The Following User Says Thank You to atn_1366 For This Useful Post: | kidopars (Tuesday 4 July 2006)
|
| | #5 | |||||||||||
| مدير سابق بخش دانشجويان و بخش ادبيات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006 محل سکونت: خرابات
سطح دانش: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 65 / 657 Thanks: 212
قدرت اعتبار: 4 | خیلی خوب بود ولی ای کاش بیشتر راجع به منابع سوییچینگ توضیح می داد | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| powersupply , مقاله , یک , جالب , دیدنی , درباره |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد