كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع ProgReza لطف کن جواب بده است كه در انجمن سوالات معمول و همیشگی در رابطه با مشکلات سخت افزاری مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: سلام prog reza جان دو تا سوال از شما داشتم اول اینکه در تصویر زیر مادربرد شما دارای پورت 1394 است من هم مادر بردم دارای پورت 1394 a هست مشکل من این است که مو قع نصب cd مادربرد نمیدونم پورت 1394 من دیگر مثل از قبل شنا خته ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام prog reza جان دو تا سوال از شما داشتم اول اینکه در تصویر زیر مادربرد شما دارای پورت 1394 است من هم مادر بردم دارای پورت 1394 a هست مشکل من این است که مو قع نصب cd مادربرد نمیدونم پورت 1394 من دیگر مثل از قبل شنا خته نمیشه و فقط درایور intel , lan, ,sound, ,usb 2.0. شنا خته میشوند واز add new hard ware هم تاثیری در نصب دوباره این پورت نیست ieee 1394 bus host پیدا میکنه در add new hard ware ولی cd مادر برد را درون دستگاه میگذارم نصب نمیکنه ایا cd دیگری هست که من گم کردم مال شما چگونه است مادر برد من -p35a- foxconn ![]() من برنامه ProgDVB+4.85.1+Elecard+Edition[1].rar نصب کردم ولی دچار مشکل شدم چرا که مو قع بستن این برنامه با خطا زیر مواجه میشم من نسخه Microsoft Fram work 2.0 ,3.0 یعنی دو نسخه را برای بهبود ویندوز نصب کردم حتی از یک cd دیگر ویندوز نصب کردم ولی بازم فایده نداشت چرا که من در ویندوز قبلم هم این مشکل داشتم ولی من میدونم بازم حتما مشکل از نسخه ویندوز است ![]() یه سوال دیکه شما نسخه ProgDVB+4.85.1+Elecard+Edition[1].rar که معرفی کردید گفتید که حالت تصویر در حالت main concepet باشه ولی به نظر من گرافا چندان تاثیری در تصویر نداره چرا که من با نسخه ProgDVB4.56.2FullInstall کار میکنم همان تصویر را به بیینده میدهد با اینکه نسخه پایین تری هست ارسال پیامت باز بذار یه چیز میخواستم بفرستم ویرایش توسط nickcarter : Tuesday 5 August 2008 در ساعت 07:48 PM. | ||
| |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | مشكل اول شما ممكنه در تنظيمات بايوس مادربرد باشد ، ممكنه شما اين Port را در تنظيمات بايوس مادربرد Disable كرده باشيد ، در اين صورت هنگامي كه كامپيوتر را روشن مي كنيد و يا ريست مي كنيد كليد Delete را پشت سر هم فشار دهيد تا وارد صفحه مديريت بايوس شويد ، در اين قسمت شما دو گزينه Load وجود دارد كه آنها را بزنيد تا تنظيمات بايوس مادربرد به حالت نرمال باز گردد و بعد از آن روي Seve برويد تا تنظيمات ذخيره شود . بعد از بالا آمدن ويندوز وارد Device Manager شويد و روي همان Port دو بار كليك كنيد و مانند شكل هاي زير عمل كنيد ( سي دي مادربرد را داخل درايو قرار دهيد ) عكس 1 ---------- عكس 2 ---------- عكس 3 ---------- براي رفع مشكل دوم ، شما بايد ابتدا از Control Panel روي System كليك كنيد و اين تنظيمات را انجام دهيد ، مشكل شما برطرف خواهد شد : عكس 1 ---------- عكس 2 ---------- گراف معرفي شده (main concepet ) از نظر كارايي و كيفيت تصوير ، از ساير گراف هاي ProgDVB بهتر عمل مي كند . قويترين و بهترين ورژن ProgDVB به همراه آموزش كامل نصب و راه اندازي براي اولين بار --------------------------------------------------------------------------------------------
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to ProgReza For This Useful Post: | amir66 (Tuesday 5 August 2008),
nickcarter (Monday 23 June 2008)
|
| | #3 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام جناب من این تنظیمات هم انجام داده بودم ولی باز نشد تنظیمات بایوسم به حالت عادی واستاندارد که گفتید کردم ولی بازم نشد میتونی باز راهمنای کنید ![]() | ||
| |
| برچسب ها |
| progreza , لطف , کن , بده , جواب |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد