كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع سایتی برای قیمت های قطعات کامپیوتر است كه در انجمن قیمت سخت افزارهای کامپیوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: سلام به همگی دوستان ... من این سایت رو دیدم ... گفتم توی این بخش معرفی کنم که شاید بدرد شما هم بخوره ... http://www.rayansaba.com/ سایت کاملی است و ظاهراً هم زود به زود به روز رسانی میشود ... موفق باشید ......
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام به همگی دوستان ... من این سایت رو دیدم ... گفتم توی این بخش معرفی کنم که شاید بدرد شما هم بخوره ... http://www.rayansaba.com/ سایت کاملی است و ظاهراً هم زود به زود به روز رسانی میشود ... موفق باشید ...
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| The Following 6 Users Say Thank You to atn_1366 For This Useful Post: | amir66 (Thursday 15 February 2007),
mohammadsat (Tuesday 28 November 2006),
mohsenarakcity (Tuesday 28 November 2006),
MoRt@L (Wednesday 17 January 2007),
RezaSat (Monday 13 November 2006),
wahid (Friday 4 August 2006)
|
| | #3 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | خواهش میکنم عزیز ...
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| The Following User Says Thank You to atn_1366 For This Useful Post: | behzad1363 (Wednesday 8 November 2006)
|
| | #5 | ||
| ناظم سابق سايت | پست خود را در محل خود ارسال كنيد تا حذف نشود و به جواب برسيد. نظم تاپيك ها را برهم نزنيد. | ||
| |
| | #7 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | عالی بود واقعا دستت درد نکنه
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | ||
| |
| | #8 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | یه سایت هم من میشناسم قیمتهاش هم تو خیلی بخش هاش عالیه دوست داشتید یه سربهش بزنید. http://www.pconline.ir/
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 18th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 73 / 734 Thanks: 201
قدرت اعتبار: 5 | به رفيق تازه پيداش كردي؟ به نظره من از اونجايي كه كاملاً ميشناسمشون آدماي خوبين حتي من پارسال كه كله سيستمم رو ازشون خريدم. حسن بزرگشون اينه كه شركت پولدارين و اكثر قطعات ناياب Cpu و مادربورد رو دارن. ولي عيب بزرگشون هم اينه كه از پاساژها گرونتر ميدن. در كل من از خريدم راضي بودم و به نظرم اهل كلاهبرداري و اين تيپ مسائل نيستن.
__________________ هرگز از نرسيدن به آرزويت غصه مخور زيرا خداوند در فکر چيز هاي خوبتر براي توست. خوشبختی لذت مشترکی است که حاصل یاری بی چشمداشت به دیگران است ------------------------------------------------------------------------ | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
| مدير آزمايشي ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 16th, 2006
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 356 Thanks: 73
قدرت اعتبار: 4 | دوستان در این سایتها قیمتها بین 5 تا 10 هزار تومان گرانتر از بازار هست | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| قیمت , قطعات , های , کامپیوتر , برای , سایتی |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد