كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع قیمت VisionPlus (برد قرمز رنگ) است كه در انجمن قیمت سخت افزارهای کامپیوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: از دوستانی که VisionPlus (برد قرمز رنگ) دارند خواهش میکنم قیمت خرید ان را بگن . (چون می خوام به همین اندازه پول بدم) دسته دومش چنده؟...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | از دوستانی که VisionPlus (برد قرمز رنگ) دارند خواهش میکنم قیمت خرید ان را بگن . (چون می خوام به همین اندازه پول بدم) دسته دومش چنده؟ | ||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 31st, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 172 Thanks: 18
قدرت اعتبار: 4 | نو اون حدود 60 الی 65 تومانه
__________________ تنها یاد و خاطره ی شماست که باقی می ماند | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to alireza182 For This Useful Post: | vista (Sunday 31 December 2006)
|
| | #3 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 31st, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 172 Thanks: 18
قدرت اعتبار: 4 | قیمت kworld نو 35000 تومان است
__________________ تنها یاد و خاطره ی شماست که باقی می ماند | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to alireza182 For This Useful Post: | vista (Sunday 31 December 2006)
|
| | #4 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 22nd, 2006
سطح دانش: 8 [ ]سابقه در سایت: 0 / 198 Thanks: 38
قدرت اعتبار: 4 | نخری به نفعته چون این مدل کارت ها در حال حاضر در بازار تقلبیه من یکی خریدم بعد از دو ماه سوخت یک نصیحت از من بشنو و از خط Vision plus بیا بیرون ![]() | |||||||||||
| |
| | #5 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | من حدود 3.5 ساله که Vision Plus دارم. اما تاحالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم. نمیشه رو این که حالا برای شما بعد از 2 ماه سوخته ، گفت که این مارک خوب نیست. ولی 100% بهترین هم نیست. اما رو این جور اتفاق ها هم نمیشه گفت که بدترینه. | ||
| |
| | #7 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
سطح دانش: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 177 / 887 Thanks: 1,109
قدرت اعتبار: 5 | منم دارم.کاملا هم راضیم. ![]()
__________________ یاعلی ![]() _____________ امام حسین(ع): اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید. _____________________________________________ ما زنده از آنیم که آرام نگیریم ،موجیم که آسودگی ما عدم ماست.یا علی(ع) مدد | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 19th, 2006
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 112 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | man daram 2sale vali taiwanisha modelhaye jadid axaran chinie va dareye tuunere zaef va mavade daraje dovom ba keifiate paen alan sky stare3 behtarin gozinast albate age das dovom bekharin ke salem bashe va ghadimie asl behtare | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | darzemn modele aslesh dar dobay 40000 tomane va inja 60000ta 70000 va modele taghalobi ya hamoon chini dobay 18000ta20000 va inja 30000ta 40000tomane | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | man khodam dast dovomesha bastegi be nogi30%kam mikonam va midam be moshtariomidvaram javabeta gerefte bashi | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| قیمت , قرمز , visionplus , برد , رنگ |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد