كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع قیمت VisionPlus (برد قرمز رنگ) است كه در انجمن قیمت سخت افزارهای کامپیوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: دوست عزیز جناب anaresefid .شما تا بحال 26 پست گذاشتی و همه هم فینگلیش.لطفا از این به بعد فارسی تایپ کن !...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
سطح دانش: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 177 / 887 Thanks: 1,109
قدرت اعتبار: 5 | دوست عزیز جناب anaresefid.شما تا بحال 26 پست گذاشتی و همه هم فینگلیش.لطفا از این به بعد فارسی تایپ کن !
__________________ یاعلی ![]() _____________ امام حسین(ع): اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید. _____________________________________________ ما زنده از آنیم که آرام نگیریم ،موجیم که آسودگی ما عدم ماست.یا علی(ع) مدد | |||||||||||
| |
| | #12 | ||||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 17th, 2006 محل سکونت: تهران
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 210 Thanks: 48
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
منم 3 ساله كه دارم و هيچ مشكلي هم نداره و حداقلش اينه كه از ss2 به مراتب بهتره !!! من اون موقع 60 تومان خريدم.
__________________ آدم ها خيلي سخت عوض ميشن و ملت ها خيلي سخت تر | ||||||||||||
| |
| | #13 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 22nd, 2006
سطح دانش: 8 [ ]سابقه در سایت: 0 / 198 Thanks: 38
قدرت اعتبار: 4 | عزیزم چطوری 60 تومان خریدی در 3 سال پیش من 2 سال پیش برای یکی خریدم 85 تومان بود ![]()
__________________ در جواب یک دوست: بکن گور خود با دست خود مکن منت ز مردم دور خود | |||||||||||
| |
| | #14 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 12th, 2007
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 148 Thanks: 66
قدرت اعتبار: 3 | حالا مال یکی اینجوری در آمده دلیل نمی شه که کارت بدی باشه من 3 ساله که دارمش و به قیمت 85 تومان خریدم و تا حالا هم از این کارت خیلی راضیم . وخیلی از مشکلاتی که از کارت sky star که در تایپیک ها دیدم رو برای visin plus تابه حال پیش نیومده . ![]() | |||||||||||
| |
| | #15 | ||||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 17th, 2006 محل سکونت: تهران
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 210 Thanks: 48
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
بابا جنسهاي معمولي و مثلا مجاز دو كه ميخواي بخري از 10 جا بپرسي بهت 10 تا قيمت مختلف ميدن !!!! همون موقع بازار رضا 70-80 ميدادن ولي من از پاساژ ايران گرفتم 60 تومان !! تازه به نظر تر و تميز تر هم ميرسيد !!!
__________________ آدم ها خيلي سخت عوض ميشن و ملت ها خيلي سخت تر | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| قیمت , قرمز , visionplus , برد , رنگ |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد