كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع لطفا راهنمایی کنید GeForce FX 5500 است كه در انجمن قیمت سخت افزارهای کامپیوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: سلام من یه دوستی دارم که یه کارت گرافیک خریده که می گه 256 هستش و روش نوشته : NVIDIA GeForce FX 5500 aaaaaaaa میخواستم ببینم که چه جور کارتی است و قیمتش چنده چون دوستم می گفت که 45000 خریدمش...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 8th, 2006
سطح دانش: 14 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 348 Thanks: 3
قدرت اعتبار: 3 | سلام من یه دوستی دارم که یه کارت گرافیک خریده که می گه 256 هستش و روش نوشته : NVIDIA GeForce FX 5500aaaaaaaa میخواستم ببینم که چه جور کارتی است و قیمتش چنده چون دوستم می گفت که 45000 خریدمش | |||||||||||
| |
| | #2 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | سلام دوست عزیز کارتش خوبه اما اگر واقعا می خوای همه بازیها رو بازی کنی و به Dirext 10 نزدیک تر باشی (Vista) و agp شما هم 8x هست vga بهتر تهیه کن مثلا 6200 و 6600 geforce خوبه اگر روی مادر برد Pci-Express داری هم حتما vga شما Pci-Express باشه راستی قیمتش که گفتی خوبه اما الان این کارت رو نباید بگیری یک چیز بهتر بگیر. (با تشکر از آقای Shahani به خاطر پند های سازندشون) ویرایش توسط vista : Sunday 3 December 2006 در ساعت 10:50 PM. | ||
| |
| برچسب ها |
| 5500 , geforce , لطفا , کنید , راهنمایی |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد