كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع چاپگر واسکنر است كه در انجمن قیمت سخت افزارهای کامپیوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: با سلام يک چاپگر واسکنر خوب با کيفيت مناسب وکارکرد بالا چي پيشنهاد ميکنيد من يک مدل پيدا کردم epson 4900 خيلي تعريفش کرد قيمت رو ميداد 150000 تومان من کارايي چاپ کاغذ پرينت عکس را ازش میخواهم a4 را چاپ ميکنه وچهار تا مخزن جوهر هم داره لطفا جوابمو ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 9th, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 186 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 3 | با سلام يک چاپگر واسکنر خوب با کيفيت مناسب وکارکرد بالا چي پيشنهاد ميکنيد من يک مدل پيدا کردم epson 4900 خيلي تعريفش کرد قيمت رو ميداد 150000 تومان من کارايي چاپ کاغذ پرينت عکس را ازش میخواهم a4 را چاپ ميکنه وچهار تا مخزن جوهر هم داره لطفا جوابمو بديد | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| چاپگر , واسکنر |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| چاپگر با قابليت چاپ روي اجسام | parsian | سخت افزار | 0 | Thursday 15 March 2007 07:45 AM |
| ترفند حیاتی برای دارندگان پرینترهای جوهرافشان | esika | سوالات معمول و همیشگی در رابطه با مشکلات سخت افزاری | 0 | Thursday 15 February 2007 01:23 AM |
| کاهش مصرف جوهر چاپگر با نرم افزار InkSaver v2.0 | Peyman | معرفي نرم افزارهاي كاربردي | 0 | Wednesday 10 January 2007 06:15 PM |
| 5 ترفند حیاتی برای دارندگان پرینتر رنگی | Peyman | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Sunday 26 November 2006 01:07 PM |
| كامپيوتر خود را قفل كنيد؟ | 007 | سخت افزار | 1 | Friday 1 September 2006 04:01 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد