كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کمک در مورد اصطلاحات گفتاری سخت افزار ها است كه در انجمن قیمت سخت افزارهای کامپیوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: درود بی پایان به همه دوستان گرامی و عرض خسته نباشید در این شباهنگام : من سوالاتی داشتم در مورد اصلاحات گفتاری سخت افزارهای کامپیوتر: مثلا سی پی یو 2000 من می خوام یه کامیپوتر بخرم ممنونم میشم اطلاعتی که دارید در اختیار من بدید تا من بتونم با استفاده ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 28th, 2006
سطح دانش: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 299 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 3 | درود بی پایان به همه دوستان گرامی و عرض خسته نباشید در این شباهنگام : من سوالاتی داشتم در مورد اصلاحات گفتاری سخت افزارهای کامپیوتر: مثلا سی پی یو 2000 من می خوام یه کامیپوتر بخرم ممنونم میشم اطلاعتی که دارید در اختیار من بدید تا من بتونم با استفاده از اونا ..یه دستگاه متناسب با نیازهامو بخرم. به نظر شما سی پی یو ای ام دی بهتره یا اینتل ..این واحد اندازه گیری که برای اینتل به کار میره در مورد ای ام دی هم صدق میکنه؟ به نظر شما کدوم کارت گرافیکی بهتره ؟ ممونم میشم جواب کلی به من بدید . با سپاس بسیار فراوان به دوستان عزیز. | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | دوست عزيز ، شما ابتدا مشخص كنيد كه سيستمي را كه مي خواهيد بخريد براي چه كاري ميخواهيد استفاده كنيد ؟ بطور كلي : 1) شماره اي كه بعد از نام سي پي يو مي نويسند ، سرعت CPU بر حسب مگا هرتز (MHZ) مي باشد اين سرعت تعداد دستورالعملي مي باشد كه سي پي يو در واحد زمان مي تواند پردازش كند . هرچه اين سرعت بيشتر باشد ، عملكرد CPU بالاتر است . 2) انتخاب نوع CPU بين دو شركت AMD و Intel بستگي به نوع كاري داره كه شما ميخواهيد با سيستمتون انجام بدهيد . من خودم CPU هاي Intel را ترجيه ميدم . 3) كارت گرافيكي در سيستمهاي جديد بهتره از نوع PCI Express باشه و اگر ميخواهيد براي كارهاي گرافيكي سنگين يا بازيهاي كامپيوتري از اون استفاده كنيد حداقل 256MB حافظه داشته باشه . از نظر نام تجاري هم كارتهاي كمپاني NVDA با چيپ Gforce كارتهاي خوبي هستند . موفق باشيد ![]() | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 2nd, 2007
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 129 Thanks: 18
قدرت اعتبار: 2 | اگر بالای800هزار تومن اینتل و الا amd هم بد نیست و بهتره 2000 الان سرعت یه هسته از سی پی یو هستش وانقدر مدل های مختلف اومدن که 80% بازار رضا ها هم نمی دونن دقیق چیه | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 9th, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 186 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 3 | سلام چون من هم مشکل شما رو داشتم تو کف سیستم خوب هستم چقدر بودجه داری تا راهنماییت کنم | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مورد , ها , کمک , گفتاری , افزار , اصطلاحات , در , سخت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد