كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي ساخت شبکه NetWork

تنظيم و كنترل برنامه Network Neighborhood

اين يك بخش از موضوع تنظيم و كنترل برنامه Network Neighborhood است كه در انجمن ساخت شبکه NetWork مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي سخت افزار است: همانطور كه در بالا بيان شد بعد از نصب كارت شبكه آيكون تنظيمات آن در درون Control panel يا همچنين ميز كار يا Desktop جهت تنظيمات قابل مشاهده است. :showpic('network','image023.gif',134,135)" target="_blank"> جهت تنظيم شبكه كافى است شما روى آيكون Network Neighborhood كليك راست نموده و گزينه Properties را انتخاب نماييد. ...

 

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > بخش کامپيوتر > سخت افزار > ساخت شبکه NetWork


اطلاعيه‌هاي سايت

 

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند


پاسخ

 

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Saturday 20 October 2007, 12:44 PM   #1
مديريت كل سايت
 
jamy آواتار ها
 

تاریخ عضویت: November 26th, 2005
نوشته ها: 4,738

سطح دانش: 50 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 496 / 1241
قابليت: 1579 / 13092
ميزان تجربه: 65%

Thanks: 325
Thanked 1,146 Times in 467 Posts
قدرت اعتبار: 10 jamy is on a distinguished road
پیش فرض تنظيم و كنترل برنامه Network Neighborhood

همانطور كه در بالا بيان شد بعد از نصب كارت شبكه آيكون تنظيمات آن در درون Control panel يا همچنين ميز كار يا Desktop جهت تنظيمات قابل مشاهده است.
جهت تنظيم شبكه كافى است شما روى آيكون Network Neighborhood كليك راست نموده و گزينه Properties را انتخاب نماييد.
قبل از شروع كار و تنظيمات لازم مىدانم شما را كمى با اين پنجره و مشخصات آن آشنا نمايم.
همانطور كه طبق شكل مىبينيد درون اين پنجره پوشه های(Tab)، گوناگونى وجود دارد و مهمترين آنها قسمت Configurations ، يا پيكربندى شبكه و بخش Identification، يا مشخصات و شناسايى كامپيوتر مىباشد.
در بخش Configuration يا پيكربندىمعمولا گزينه هايى جهت بكار گيرى clients ( ) ، adapters ( )، protocols ( ) و services ( ) وجود دارد.
Clients : نرم افزارهاى Clients شما را قادر مىسازد كه پرينترها و فايلهاى مشترك ( Shared ) را در كامپيوترهاى ديگر مشاهده و استفاده نماييد.
Adapters : يك adapter، يك وسيله سخت افزارى است كه از نظر فيزيكى مشخص ميكند كامپيوتر شما به شبكه متصل است.
Protocol : نشانگر يك زبان مشترك است كه كامپيوترها جهت ارتباط با يكديگر از شبكه نياز دارند. ( كامپيوترها بايد از يك زبان مشترك Tcp/Ip جهت ارتباط با يكديگر استفاده نمايند.)
Services : بعضى از سرويسها شما را قادر مىسازند كه شما بتوانيد فايلها و پرينترهاى خود را با ديگران در شبكه مشترك (Share ) نماييد و سرويسهاى ديگرىجهت گرفتن پشتيبان اتوماتيك از سيستم( Automatic system backup )،تنظيمات و ثبت از راه دور (Remote Registory ) و عامل كنترل و مشاهده شبكه ( Network Monitor Agent ) و جود دارند.

در زير اين گزينه ها سه دكمه Add ، Remove و Properties وجود دارد كه با كليك روى دكمه Add پنجره اى باز مىشود كه شما می توانيد در صورت نياز از آن (client, adapter, protocol, services ) مورد نياز خود را اضافه نماييد.
ودر صورتى كه بخواهيد گزينه اى را حذف نماييد آنرا انتخاب نموده و روى دكمه Remove كليك نماييد. برنامه حذف خواهد گرديد.
با انتخاب گزينه اى و كليك روى دكمه Properties شما مشخصات و تنظيمات جزئى و بيشترى را در پنجره باز شده مشاهده خواهيد نمود.

در بخش Primary Network Logon، شما مىتوانيد با كليك در مثلث پايين رو، نوع اتصال به شبكه را انتخاب نماييد. اين بخش نشان مىدهد كه كدام شبكه اتصال شما را پشتيبانى خواهد نمود. بنابراين شما از آن شبكه استفاده نماييد. مثلا" اگر شما Windows Logon را انتخاب نماييد شما به ويندوز 98 متصل بوده و در صورتى كه شبكه شما قطع باشد شما هيچ پيامى بر اين مبنى نخواهيد داشت. ولى اگر گزينه Client for Microsoft network را انتخاب نموده باشيد،هنگام ورود به ويندوز پنجره اى به شكل زير از شما نام كاربر ( User Nanme ) و رمز ورود ( Password ) و احتمالا" Domain يا نام شبكه را از شما خواهد خواست و در صورتيكه شبكه شما دچار مشكل باشد، پيامهاى هشدار دهنده در اين بخش مشاهده خواهيد نمود.
در قسمت انتهايى اين پنجره يك دكمه فشارى به نام File and Printers Sharing وجود دارد كه با كليك روى آن پنجره ديگرى باز مىشود كه شما مىتوانيد با كليك درون جعبه هاى دو گزينه موجود،اجازه دهيد ديگران از فايلها و پرينترهاى Share شده و مشترك شما استفاده نماييد.
در قسمت (Tab ) Identification يا مشخصات كامپيوتر شما سه كادر وجود دارد كه عبارتند از:
Computer Name : در جلو اين كادر شما مىتوانيد نام كامپيوتر خود را برای شناخته شدن در شبكه براى ديگران درج نماييد. ( حد اكثر 15 حرف و بدون فاصله باشد.)
Workgroup : نام گروه كامپيوترى است كه در ارتباط مىباشند و كامپيوترها بايد هم جهت مشاهده و هم قرار گرفتن در يك گروه حتما" دارى يك workgroup مشترك باشند. (حتما"، رعايت حروف بزرگ و كوچك در اين قسمت دقت شود و در اينجا هم بيش از 15 حرف و فاصله ممنوع است. بهتر است جهت راحتى كار اسمى مشخص و كوچك و با حروف بزرگ نوشته شومثلا": SAF )
Computer Description: در اين بخش شما مىتوانيد جهت مشخص شدن دقيق هر كامپيوتر توضيحات خاصى را درج نماييد كه اختيارى است. وديگران را قادر مىسازد اطلاعات بيشترى را در رابطه با آن كامپيوتر در صورت لزوم مشاهد نمايند.
__________________
آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست.
افتادن از ارتفاع است
..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد..
-----------------------------------------------------------
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB:
=> انجمن*ها
=> قوانين انجمن*ها
=> دانلود سنتر
=> آپلود سنتر
=> چت روم سايت
=> آموزش ساخت وبلاگ در سایت
=> وبلاگ سایت
=> فروشگاه سايت
=> تماس
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس

View jamy's Photo Album jamy هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Saturday 20 October 2007, 12:45 PM   #2
مديريت كل سايت
 
jamy آواتار ها
 

تاریخ عضویت: November 26th, 2005
نوشته ها: 4,738

سطح دانش: 50 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 496 / 1241
قابليت: 1579 / 13092
ميزان تجربه: 65%

Thanks: 325
Thanked 1,146 Times in 467 Posts
قدرت اعتبار: 10 jamy is on a distinguished road
پیش فرض

تنظيم شبكه:

همانطور كه گفتيم جهت تنظيم شبكه روى آيكون Network Neighborhood كليك راست نموده و سپس گزينه Properties را انتخاب مىنماييم.
در پنجره باز شده دقت مىكنيم حتما" گزينه هاىمورد نياز موجود باشند از جمله:

  • Client for Microsoft network
    Dial-up Adapter
    Tcp/Ip
    File and printer sharing for Microsoft Network
و درصورتى كه يكى از آنها نبود به روشى كه گفته شد با كليك بر دكمهAdd آنرا انتخاب و اضافه مىنماييم. مثلا" براى اضافه نمودن پروتكل Tcp/Ip روى دكمه Add كليك كرده و از پنجره باز شده گزينه Protocol را انتخاب مىنماييم و سپس در سمت راست آن پنجره دكمه Add موجود را كليك مىكنيم. پنجره اى باز مىشود كه دو قسمت مىباشد،
دربخش Manufactures نوع سازنده مثلا" Microsoft را انتخاب مىكنيم و در بخش Network protocols پروتكل مورد نياز مثلا" Tcp/Ip را انتخاب مىنماييم. براى افزودن File and printer sharing for Microsoft Network روى دكمه File and Printers Sharing واقع در پايين پنجره Configuration كليك نموده و در كادر جعبه اى گزينه ها كليك كرده و انتخاب مىنماييم.
بعد از تنظيم و كنترل Configuration در قسمت Identification كليك نموده و يك اسم به كامپيوتر خود جهت شناسايى راحت ديگران در شبكه در قسمت نام كامپيوتر ( Computer Name ) مىدهيم و در بخش گروه كارى ( workgroup ) با دقت نام گروه كارى را مثلا" SAF را كه براى تمامى كامپيوترها يكسان و شبيه است را نوشته و در صورت نياز در بخش Computer Description توضيحى در زمينه آن كامپيوتر مىنويسيم كه لزومى نيست.
بعد از اتمام تنظيمات اگر روى دكمه Ok كليك نماييد، پنجره شروع به فعاليت نموده و نسبت به تنظيم و نصب برنامه هاى تنظيمى اقدام مىكند و احتمالا" سىدى ويندوز و يا درايوار يا راه انداز كارت شبكه را از شما خواهد خواست كه با هدايت آن به مسير مربوطه و نصب موارد خواسته شده كامپيوتر مجددا" راه اندازى (Restart ) شده و بالا خواهد آمد و درصورتى كه گزينه Client for Microsoft network را در پنجره Configuration در بخش Primary Network Logon انتخاب نموده باشيد،كامپيوتر هنگام بالا آمدن پنجره ورودى كاربر را بالا خواهد آورد و شما با نوشتن نام كاربر و رمز ورود مىتوانيد وارد شبكه شويد. دقت شود كه مىتوانيد در صورت عدم نياز رمز ورودى را براى راحتى همه خالى گذاشته و شماره كامپيوتر را به عنوان نام كاربر نوشته و دكمه Ok را كليك نماييد.
تذكر:
مشاهده مىشود بعضي از كاربران بدون زدن دكمه Ok و يا Enter با زدن دكمه Cancel يا دكمه Escape وارد كامپيوتر مىشوند كه در اينصورت قادر نخواهند بود از شبكه استفاده نمايند. شما برای اطمينان از اينكه كاربر درست وارد شبكه گرديده است،اگر در قسمت Start كليك نموده و در بخش Log off نام كاربر را ببينيد، مطمئن مىشويد كاربر وارد شبكه گرديده و مىتوانيد از آن استفاده نماييد. ولى اگر در آن قسمت چيزى نبود نشان ميدهد كه كاربر با زدن دكمه كنسل(Cancel) وارد شبكه نگريديده است.
__________________
آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست.
افتادن از ارتفاع است
..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد..
-----------------------------------------------------------
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB:
=> انجمن*ها
=> قوانين انجمن*ها
=> دانلود سنتر
=> آپلود سنتر
=> چت روم سايت
=> آموزش ساخت وبلاگ در سایت
=> وبلاگ سایت
=> فروشگاه سايت
=> تماس
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس

View jamy's Photo Album jamy هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
network , neighborhood

ابزارهای موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



اکنون ساعت 10:39 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.

Skin developed by: ParsDVB


نقل مطالب سايت با ذکر منبع (http://drdvb.com) و نام نويسنده مجاز است. مسئوليت پستها بر عهده نويسنده آن است و سايت parsdvb به هيچ عنوان در قبال نوشته‌های ديگران مسئوليتی ندارد.
 

تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد

website monitoring service check web page

    

100
Search 2

parsdvb satdw skynet skynet جدید skystar3 tps.bin vplug vplug جدید vpnمجانی zeeaflam آموزش لب گرفتن استارست اموزش لب گرفتن انتخاب رشته مجازي ترانه ی مادری ثبت نام فيات ثبت نام فیات حسین استیری دانلود نرم افزار ویروس ساز دانلود ويروس ساز رضایا ساسي مانكن ساسی مانکن سریال ترانه ی مادری عکس دختر عکس لب عکس لب گرفتن فركانس شبكه هاي استاني فركانس ماهواره فرکانس فرکانس شبکه های استانی فرکانس ماهواره فرکانسهای ماهواره فيات فيات سينا فیات فیات سینا لب لب گرفتن مجله تپش منصور حیدری مولتی ویژن همسر خسرو شكيبايي همسر خسرو شکیبایی پخش افتتاحیه المپیک پخش المپیک پخش زنده ماهواره پوریا شکیبایی کانالهای پخش المپیک یاسر محمودی ... powered by Search 2
Google
جستجو در گوگل جستجو درانجمنهای آموزشی پارس