كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي ساخت شبکه NetWork

چگونه میتونم دو کامپیوتر را با هم شبکه کنم؟

اين يك بخش از موضوع چگونه میتونم دو کامپیوتر را با هم شبکه کنم؟ است كه در انجمن ساخت شبکه NetWork مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي سخت افزار است: با عرض سلام ببخشید من و بردارم هر کدام یک سیستم داریم.من از adsl استفاده میکنم و مدل اون هم d-link 200 usb است.حالا میخواستم بدونم که باید چیکار کنم که اون کامپیوتر هم از اینترنت من استفاده کند.در ضمن مادربرد من مدل asus p4p800se است و اون کامپیوتر دیگه ...

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > بخش کامپيوتر > سخت افزار > ساخت شبکه NetWork

اطلاعيه‌هاي سايت

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Friday 28 September 2007, 05:23 PM   #1
عضو

abbasonline آواتار ها

سطح دانش: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 55
قابليت: 6 / 364
ميزان تجربه: 20%

قدرت اعتبار: 0 abbasonline is on a distinguished road
abbasonline به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض چگونه میتونم دو کامپیوتر را با هم شبکه کنم؟

با عرض سلام ببخشید من و بردارم هر کدام یک سیستم داریم.من از adsl استفاده میکنم و مدل اون هم d-link 200 usb است.حالا میخواستم بدونم که باید چیکار کنم که اون کامپیوتر هم از اینترنت من استفاده کند.در ضمن مادربرد من مدل asus p4p800se است و اون کامپیوتر دیگه مدل مادربردش asusp5p است.مدل مادربرد را واسه این گفتم که آیا بازم احتیاجی هست که کارت شبکه بخرم یا نه چون هر دو مادربرد دارای lan میباشند.لطفا اگه میشه یه توضیح کامل در مورد این سوال بفرمایید.مرسی
View abbasonline's Photo Album abbasonline آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Friday 28 September 2007, 07:08 PM   #2
عضو

dvddvb آواتار ها

سطح دانش: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 82
قابليت: 10 / 715
ميزان تجربه: 31%

قدرت اعتبار: 0 dvddvb is on a distinguished road

سلام دوست عزیز
دوست عزیز ابتدا یه کابل کراسلینک تهیه کن (توجه کن حتماً کراسلینک)
بعد درایور کارت شبکه های سیستم رو حتماً نصب کرده باشی
توجه کن از کانکشن 1394 استفاده نکنی چون جواب نمیده
حالا برو به control panel \ network connection و روی local area connection کلیک راست کن.
بعد properties رو بزن و کنار .....show icon in noti رو تیک بزن که هر وقت شبکه دزست شد تو ناحیه tray نشون بده.
حالا در کادر وسط رو internet protocol tcp /ip کلیک کن و properties رو بزن. حالا در این صفحه گزینه use the following ip addres رو انتخاب کن. و این آی پی رو وارد کن 198.168.168.1
و روی قسمت subnet mask هم کلیک کن تا خودش اتومات یه رقمی رو وارد کنه.
همین مراحل رو روی سیستم دیگه تکرار کن و این بار آی پی رو بده 198.168.168.2
حلا جفتشونو رستارت کن.
اگه می خوای فلدری رو شیر کنی باید روش کلیک راست کنی و sharing and security رو بزنی و روی اون خط آبی رنگ که نوشته if you understand....... کلیک کنی و بعد share folder رو تیک بزنی.
برای رفتن تو فلدر یا درایو های شیر شده روی کامپیوتر دیگه کافیه آی پی اونو در آدرس بار my computer یا قسمت run بعد از \\ بزنی
اگه مشکلی داشتی بگو.
برای اینکه هر دو سیستم بتونه از ADSL هم استفاده کنه برو به network connection روی کانکشن ADSL راست کلیک کن بعد تب ADvanced رو انتخاب کن از قسمت Internet Conection sharing تیک Allow other network... رو بزن و هر چی پیغام داد OK کن
اگه مشکلی داشتی ******* سر بزن حتماً جواب میگیری

ویرایش توسط momeni : Saturday 29 September 2007 در ساعت 01:12 PM. دلیل: دوست عزیز تبلیغات فرومهای دیگر ممنوع لطفا قئولنیین سایت را رعایت فرمایید
View dvddvb's Photo Album dvddvb آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following 2 Users Say Thank You to dvddvb For This Useful Post:
akbarnet (Tuesday 11 March 2008), m_mahdi2006 (Wednesday 12 March 2008)
قدیمی Friday 28 September 2007, 07:19 PM   #3
mrf
عضو نیمه فعال

mrf آواتار ها

سطح دانش: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 160
قابليت: 24 / 1630
ميزان تجربه: 40%

قدرت اعتبار: 4 mrf is on a distinguished road

آقا دمت گرم منم از توضيحات استفاده كردم.
View mrf's Photo Album mrf هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Saturday 29 September 2007, 12:29 PM   #4
عضو

abbasonline آواتار ها

سطح دانش: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 55
قابليت: 6 / 364
ميزان تجربه: 20%

قدرت اعتبار: 0 abbasonline is on a distinguished road
abbasonline به Yahoo ارسال پیام

مرسی ازتون برم امتحان کنم ببینم میشه یا نه؟
View abbasonline's Photo Album abbasonline آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Saturday 29 September 2007, 01:15 PM   #5
ناظم ارشد

ناظم ارشد آواتار ها

سطح دانش: 32 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 79 / 796
قابليت: 493 / 8459
ميزان تجربه: 85%

قدرت اعتبار: 5 ناظم ارشد is on a distinguished road

با آمدن رايانه هاي جديد افراد بسياري تمايل به خريد آنها پيدا مي کنند پس از خريد يک رايانه جديد و سريعتر مدل قديمي رايانه در گوشه اي انداخته ميشود .بعضي از اشخاص از رايانه هاي لپ تاپ استفاده مي کنند و مي خواهند آن را با رايانه شخصي شبکه کنند .وصل کردن دو رايانه به هم از ساده ترين مباحث شبکه به حساب مي آيد .پس از ساخت شبکه علاوه بر امکان انتقال اطلاعات از اين طريق شما مي توانيد از يک امکان لذت بخش ديگر نيز استفاده کنيد . با شبکه شدن دو رايانه شما مي توانيد بازيهاي مختلفي را تحت شبکه خانگي خودتان بازي کنيد و از آن لذت ببريد .براي شبکه کردن دو رايانه شما احتياج به سخت افزار شبکه روي هر دو سيستم و به مقدار لازم کابل شبکه داريد.بساري از مادربورد هاي جديد خودشان داراي پورت شبکه هستند .اما اگر مادربورد شما داراي سخت افزار شبکه نيست بايد کارت شبکه را براي هر دو سيستم تهيه کنيد انواع معمولي کارت هاي شبکه قيمت هاي بسيار مناسبي دارند و ...
در تمام فروشگاهها نيز پيدا مي شوند .به جز کارت شبکه شما بايد به اندازه فاصله دو رايانه کابل شبکه خريداري کنيد در موقع خريد اري کابل شبکه بايد حتما به فروشنده گوشزد کنيد که کابل را براي اتصال تنها دو رايانه مي خواهيد. اين مساله باعث مي شود که فروشنده براي نصب فيشهاي دو سر کابل رشته هاي آن را به نحو خاصي که مخصوص اتصال دو رايانه است دو رايانه است مرتب کند .
حتما مي دانيد براي شبکه کردن بيش از دو رايانه احتياج به سخت افزارهاي ديگري مثل سيستم ارتباط مرکزي يا هاب HUB نياز مي باشد .نحوه چيده شدن رشته هاي کابل شبکه براي اتصال به HUB و شبکه کردن بيش از دو رايانه متفاوت مي باشد.
پس از خريد اين وسايل حالا بايد شما کارتهاي شبکه را روي سيستم ها نصب کنيد اين کارتها معمولا با استفاده از درايورهاي خودشان به راحتي نصب مي شوند بعد از نصب کارت هاي شبکه در قسمت Network Connections ويندوز شما گزينه اي با عنوان Local Area Connections اضافه مي شود حالا کابل را به کارت هاي شبکه دو رايانه وصل کنيد و هر دو رايانه را تحت ويندوز XP روشن نماييد .در اين مرحله براي درست کردن شبکه روي گزينه MY Computer هر دو رايانه کليک راست کرده و گزينه Properties را انتخاب نماييد. حالا به قسمت Computer Name برويد هر دو رايانه بايد داراي Workgroup يکساني باشند .براي يکسان کردن آنها روي گزينه Change کليک کرده و سپس اسمي را براي Workgroup هر دو رايانه وارد نماييد.حتما دقت نماييد که Computer Name هاي هر دو رايانه بايد متفاوت باشد .
حالا روي هر دو رايانه به قسمت Network Connections برويد و روي Local Area Connections کليک کنيد و Properties را انتخاب کنيد و در پنجره باز شده دنبال خطي با عنوان Protocol TCP/internet بگرديد اين خط را انتخاب نموده و روي گزينه Properties کليک نماييد
معمولاگزينه Obtain Automatically an ip Address به عنوان پيش فرض انتخاب شده است .شما گزينه Use The Following ip Address را انتخاب کنيد ، در قسمت ip Address يکي از رايانه IP را 192.168.0.1 و در رايانه ديگر 192.168.0.2 وارد نموده ، در قسمت Subnet Mask هر دو رايانه اين مقدار را وارد نماييد : 255.255.255.0
حالا ديگر کار شبکه شدن رايانه ها تمام شده است هر دو رايانه را براي اطمينان مجددا راه اندازي کنيد .
به یاد داشته باشید که درايو ها و پوشه هايي را که مي خواهيد در هر رايانه روي شبکه قرار بگيرد را بايد Share کنيد براي اين کار :
روي درايو ها و پوشه ها کليک راست کرده و گزينه Properties را انتخاب کنيد در قسمت Sharing اين پنجره شما بايد گزينه share this folder را انتخاب کنيد .

منبع : iritn

قوانين سايت ---> اينجا:0190:
بخش DVB سايت --->اينجا
بخش Plugins & Softcam سايت --->اينجا
بخش دانلود آفلاين مديريت شده سايت ---> اينجا
بخش ريسورهاي مختلف سايت ---> اينجا
بخش فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره ---> اينجا

Attention ButtonAttention Buttonهرگونه توهین کاربر یا مدیر به دیگری = اخراج شدن از سایتAttention ButtonAttention Button

اگه پستی زدم که لیاقت تشکر داشته بجای تشکر این چندتا والپیپر زیبا رو دانلود کنید :

http://rapidshare.com/files/10426387...k_You_Dear.rar

for thanks me please download it

View ناظم ارشد's Photo Album ناظم ارشد آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following User Says Thank You to ناظم ارشد For This Useful Post:
akbarnet (Tuesday 11 March 2008)
قدیمی Monday 21 January 2008, 09:02 AM   #6
mrf
عضو نیمه فعال

mrf آواتار ها

سطح دانش: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 160
قابليت: 24 / 1630
ميزان تجربه: 40%

قدرت اعتبار: 4 mrf is on a distinguished road
پیش فرض پاسخ : چگونه میتونم دو کامپیوتر را با هم شبکه کنم؟

آیا این کار ها رو با کارت شبکه بی سیم هم میشه کرد؟ حد اکثر فاصله بین دو کامپیوتر چقدر می تونه باشه؟ چه مارکی بهتره و حدود قیمت؟
View mrf's Photo Album mrf هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Tuesday 11 March 2008, 07:15 PM   #7
عضو

akbarnet آواتار ها

سطح دانش: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 49
قابليت: 6 / 391
ميزان تجربه: 97%

قدرت اعتبار: 0 akbarnet is on a distinguished road
پیش فرض پاسخ : چگونه میتونم دو کامپیوتر را با هم شبکه کنم؟

شما همه چیز رو به صورت واضح توضیح دادید ممنون
ولی هیچ کدوم طریقه استفاده اینترنت روی هر دو را نگفتید
خوب اشکال نداره چون دوستان دوباره یه سر میزنند و میگن ؟
کسی نیست ترکیب رنگها برای نصب فیش برای شبکه ها رو بلد باشه مثلا برای آنتن وایرلس
یا همین دو کامپیوتر یا استفاده از هاب و چند کامپیوتر؟
View akbarnet's Photo Album akbarnet آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
میتونم , چگونه , هم , کنم؟ , کامپیوتر , با , دو , را , شبکه

ابزارهای موضوع