كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کمک در مورد شبکه(دمین)domain است كه در انجمن ساخت شبکه NetWork مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: سلام به تمام دوستان اگر ازدوستان کسی در مورد شبکه بخصوص دمین اطلاعات کامل دارد قرار دهد ممنون میشم. یعنی در شبکه دمین تعریف کردن وسیستم هارو به وسیله دومین شبکه کردن نه با workgroup...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 26th, 2005
سطح دانش: 50 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 496 / 1241 Thanks: 325
قدرت اعتبار: 10 | سلام به تمام دوستان اگر ازدوستان کسی در مورد شبکه بخصوص دمین اطلاعات کامل دارد قرار دهد ممنون میشم. یعنی در شبکه دمین تعریف کردن وسیستم هارو به وسیله دومین شبکه کردن نه با workgroup
__________________ آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست. افتادن از ارتفاع است ![]() ..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد.. ![]() ----------------------------------------------------------- .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => آموزش ساخت وبلاگ در سایت => وبلاگ سایت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس | |||||||||||
| |
| | #2 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام به شما دوست عزیز ... فکر کنم باید دقیقاً بگید که چی می خواهید چون از سیستم دامنه بیشتر برای شبکه های بزرگ استفاده می کنند ... خلاصه بگید مشکل کجاست ؟ ویرایش توسط atn_1366 : Thursday 22 June 2006 در ساعت 12:01 AM. | ||
| |
| | #3 | ||||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 26th, 2005
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
نیازدارم آموزش کاملی از این سیستم . از اول تا آخر تابتوانم سیستم دمین را راه اندازی کنم. من آشنایی کامل به سیستم ورک گروپ دارم. ومی خواهم سیستم دمین هم بیاموزم. اگر کتابی در این مورد دارید چه لاتین چه فارسی ممنون میشم قرار دهید.
__________________ آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست. افتادن از ارتفاع است ![]() ..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد.. ![]() ----------------------------------------------------------- .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => آموزش ساخت وبلاگ در سایت => وبلاگ سایت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس | ||||||||||||
| |
| | #5 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام به شما Jamy جان و بقیه دوستان ... شرمنده که دیرشد خیلی سرم شلوغ بود ... ![]() من یه چند تا مقاله ی انگلیسی در مورد active directory و windows server 2003 و ... آماده کردم که امیدوارم فعلاً کارتون رو راه بندازه ... حتماً قول میدم که تا 2 ، 3 روز آینده یه آموزش فارسی هم برای این موضوع آماده کنم و در اختیار بچه های علاقه مند به شبکه قرار بدم ... این 4 کتاب رو که به صورت pdf هست و من اونارو فشرده کردم میتونید از لینک های زیر دانلود کنید ( البته شرمنده که یکم ظرفیت اونا برای دوستانی که از DialUp استفاده میکنن زیاد هست !!! ) Active Directory Introducing Microsoft Windows Server 2003 Microsoft Windows Server 2003 Microsoft Windows Server 2003 Administrator موفق باشید ...
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| The Following User Says Thank You to atn_1366 For This Useful Post: | jamy (Saturday 1 July 2006)
|
| | #6 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
دوست عزیز آموزش برای ویندوز XP هم وجود دارد راستی می شود یک win serverریخت بقیه رو ویندوز XP اگه میشود ممنون میشم بگین.
__________________ آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست. افتادن از ارتفاع است ![]() ..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد.. ![]() ----------------------------------------------------------- .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => آموزش ساخت وبلاگ در سایت => وبلاگ سایت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس | ||||||||||||
| |
| | #7 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | بله میشه و مشکلی نداره ... حالا یه بسته نرم افزاری هم هست که خود مایکروسافت اونو داده و من حتماً اونا در بخش شبکه قرار میدم تا دوستان استفاده کنن ... این بسته تمام قابلیت های مربوط به سرور و تنظیمات مدیریت سرور و ... رو که در windows 2003 وجود داره روی windows xp نصب میکنه واینجوری شما میتونید سیستم سرورتون رو هم با ویندوز xp بوت کنید با همون قابلیت های active directory و ... موفق باشید ...
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| The Following User Says Thank You to atn_1366 For This Useful Post: | jamy (Monday 3 July 2006)
|
| برچسب ها |
| domain , مورد , کمک , در , شبکهدمینdomain |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد