كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع یه مشکل بزرگ!یه استاد کمک کنه!خیلی واجبه است كه در انجمن ساخت شبکه NetWork مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: درود به همه دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه: من دیروز بعد از 10 روز جنگ و جدل با شرکت صبا نت(شیراز) اخر ای دی اس ال وصل کردم با سرعت 64 و سه ماهه! مودمم بود D_link Dsl 200 کمی درایورش سخت بود نصبش ولی در هر صورت الان ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 28th, 2006
سطح دانش: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 299 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 3 | درود به همه دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه: من دیروز بعد از 10 روز جنگ و جدل با شرکت صبا نت(شیراز) اخر ای دی اس ال وصل کردم با سرعت 64 و سه ماهه! مودمم بود D_link Dsl 200 کمی درایورش سخت بود نصبش ولی در هر صورت الان خیلی خوب کار میکنه و خیلی ازش راضیم برای اولین بار دیروز صبح وصل شدم (به امید اینکه تا هر چی می خوام تو این سایتها جستجو کنم) و از شر دیل اپ خلاص بشم! ساعت اول که وصل شدم خلیی خوب بود و سرعت خیلی خوبی داشت بعد قعط کردم بعد از اینکه وصل کردم یه سری تو سایت مشترکین صبا نت رفتم دیدم که نه خیر خوب کلکی سوار کردن(تو ایران فقط می خوان مردمو تیغ بزنن)من چیز خواصی دانلود نکردم بعد متوجه شدم که هر چند سایتی که باز کنی به همون اندازه از شارژ کم میشه البته بستگی به حجم سایت هم داره!! این هم از ای دی اس ال ما!من 2 ساعت وصل بودم 120 مگابایت کم کرده این انصافه به نظر شما!چیز خواصی هم دانلود نکردم فقط تو چند تا سایت رفتم!!مورده شور این اینترنشونو ببرن!!!!!! از دوستان خواستار کمک هستم راهی است که بتونم این مشکلمو برطرف کنم!! سایتی که باز میکنی یه قسمتی تو کامپیوتر سیو میشه و باعث پایین اومدن شارژ میشه!!به نظر شما در قسمت اینترنت پروپرتیسپ/هیستوری/سیتینگ/اون گذینها رو دستکاری کنی ایا مشکل حل نمیشه؟! منتظر نظرات استادان عزیز هستم.با سپاس فراوان:93: | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 18th, 2005
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 60 Thanks: 9
قدرت اعتبار: 0 | دوست عزیز اگر واقعا 2 ساعت وصل بودی حتما پیگیری کن چون با سرعت 64 توی 2 ساعت شما حداکثر میتونید 56.25 مگابایت دانلود کنید که با حدود 10% سند میشه 61.875 (البته اگر چیزی آپلود نکرده باشی و کسی هم هکت نکرده باشه) در مورد اون تنظیمات هم اگر isp بخاد اینجوری حساب کنه فرق زیادی نداره اما کمک میکنه | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| adsl |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| وقایع نگاری بستری شدن استاد شجریان | amir66 | هنر و ادبیات | 0 | Saturday 16 February 2008 01:06 AM |
| سال شمار استاد شجریان | jungle_boy | بخش ادبيات | 1 | Wednesday 2 January 2008 12:34 AM |
| زندگی نامه استاد محمد رضا شجریان | jungle_boy | بخش ادبيات | 2 | Tuesday 1 January 2008 07:15 AM |
| بیوگرافی استاد شجریان | momeni | گوناگون | 1 | Wednesday 25 July 2007 05:13 PM |
| زندگی نامه استاد همایون خرم | sheytoni | بيوگرافي هنرمندان | 0 | Friday 22 December 2006 04:01 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد