كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع آیکون مزاحم درsystray است كه در انجمن سیستم های عامل مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: دوستان و اساتید محترم لطفآ منو از شر این مشگل کوچک ولی اعصاب خرد کن راحت کنید . من اخیرآ انتی ویروس نورتن روی سیستم را پاک کردم و بجای آن انتی ویروس دیگری نصب کردم حالا در تاسک بار مدام دو تا آیکون ویندوز سکیوریتی آلارت وجود داره که ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| سیستم های عامل این بخش به معرفی انواع سیستم عامل خواهد پرداخت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 13th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 87 Thanks: 13
قدرت اعتبار: 0 | دوستان و اساتید محترم لطفآ منو از شر این مشگل کوچک ولی اعصاب خرد کن راحت کنید . من اخیرآ انتی ویروس نورتن روی سیستم را پاک کردم و بجای آن انتی ویروس دیگری نصب کردم حالا در تاسک بار مدام دو تا آیکون ویندوز سکیوریتی آلارت وجود داره که یکی منطقی هست چون من آپ دیت ویندور را خاموش کردم اما آن دیگری مدام و با بالا آمدن یک صفحه جدید اخطار نداشین آنتی ویروس را میده | |||||||||||
| |
| | #2 | ||||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
اگر شما انتی ویروس دارید و مطمئن هستید می توانید virus protection را نیز خاموش کنید در همان صفحه security center
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | ||||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 13th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 87 Thanks: 13
قدرت اعتبار: 0 | سلام بر مدیر محترم انتی ویروس جدید bitdifender هست که ویندوز آن را شناسایی کرده اما گوبا ارتباط آیکون مزاهم به طریقی با برنامه security center قطع میباشد زیرا من ویندوز آپدیت راهم خاموش کردم اما اون فقط اخطار نداشتن آنتی ویروس را میده . البته من با گشتن در چند سایت توانستم از طریق رجیستری از بالا آمدن اخطار جلو گیری کنم اما همچنان آیکونها در systray هستند .برای دوستانی که اهتمالآ مشگل من را دارند این ترفند رجیستری را ذکر میکنم بعد از تایپ regedit در run و باز شدن صفحه register edit به شاخه زیر میرویم HKEY_CURRENT-USER\sofware\ microsoft\windows\currentversion\explorer میرویم و روی advanced کلیک میکنیم در سمت راست دنبال enablballontips میگردیم با دوبار کلیک کردن روی آن مقدار valve data را صفر قرار میدهیم اوکی و خارج میشیم چنانچه این گزینه را نداشتیم با کلیک راست در جای خالی و کلیک بر روی DWORD valve آن را ایجاد میکنیم | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| systray |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد