كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع قانونی کردن ویندوز Xp در دو دقیقه (100 %) است كه در انجمن سیستم های عامل مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: [QUOTE=Shahani;10769] لينك توضيح درباره اين موضوع دانلود برنامه با همين سريال براي اكس پي V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J اين برنامه براي تمام ويندوز ها كاربرد داره سايت اصلي برنامه بعد از انجام فرامین جناب آلو سیستم با پیغام error مواجه میشود و IE7و ... نیز غیر قابل نصب دیگران راه بیهوده نروند که ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| سیستم های عامل این بخش به معرفی انواع سیستم عامل خواهد پرداخت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #21 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 29th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | [QUOTE=Shahani;10769]لينك توضيح درباره اين موضوع دانلود برنامه با همين سريال براي اكس پي V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J اين برنامه براي تمام ويندوز ها كاربرد داره سايت اصلي برنامه بعد از انجام فرامین جناب آلو سیستم با پیغام error مواجه میشود و IE7و ... نیز غیر قابل نصب دیگران راه بیهوده نروند که به ترکستان است | |||||||||||
| |
| | #22 | ||
| ناظم سابق سايت | كسي سر كار نرفته عزيزم يك امتحان بكن بعد حرف بزن حتي يكي از دوستان براي اين كار برنامه نوشته كسي شما را مجبور نكرده ثبت نام كنيد. اي كاش دسترسي از طريق گوگل هم بسته ميشد تا شما قادر به استفاده از مطالب نبودي و طلبي هم نداشتي http://www.irdvb.com/forum/showthread.php?t=957 | ||
| |
| | #23 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 9th, 2007
قدرت اعتبار: 0 | آقا دمت گرم كار كرد . الان مشغول آپديت هستم. كسايي كه ادعا مي كنن سركاريه در اشتباهن. | |||||||||||
| |
| | #24 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2007 محل سکونت: Malaysia
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 89 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | من یک فایل رجیستری دارم که هر بار با اجرای اون ویندوز ،genuine میشه و نیازی به تغییر سریال نامبر ندارم. این فایل رو آپلود کردم تا اگه روی همه ورژن ها کار میده، دوستان استفاده کنند. لینک داونلود با حجم فقط 2 کیلوبایت در ضمن ، مایکروسافت ابزاری داره برای اینکه بفهمید ویندوزتون Genuine هست یا نه ؛ من این فایل رو هم آپلود کردم برای اینکه بتونید با اون ویندوز رو چک کنید... لینک داونلود با حجم 533 کیلوبایت | |||||||||||
| |
| | #25 | ||||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: February 8th, 2007
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
mamnoon misham rahnamaeem konid thank | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| 100 , قانونی , ویندوز , کردن , دقیقه , دو , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد