كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل در نصب یک برنامه؟ است كه در انجمن سیستم های عامل مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: سلام من یک حسابرس دارم که در ویندوز 98 کار میکند وقتی در ویندوز xp نصب میکنم کار نمیکند لطفا من را راهنمایی کنید حساب رس کیهان رایانه...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| سیستم های عامل این بخش به معرفی انواع سیستم عامل خواهد پرداخت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: March 6th, 2007
سطح دانش: 11 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 261 Thanks: 106
قدرت اعتبار: 3 | سلام من یک حسابرس دارم که در ویندوز 98 کار میکند وقتی در ویندوز xp نصب میکنم کار نمیکند لطفا من را راهنمایی کنید حساب رس کیهان رایانه | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | دوست عزيز به اين قسمت مراجعه كنيد . | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | دوست عزیز شما برای رفع مشکل در برنامه های حسابداری باید به خود شرکت سازنده یا شخص سازنده مرا جعه کنید چون برنامه عمومی نیست و کسانی که خودشان طراحی کردن مزایا و معایب برنامه خود را بهتر می دانند در ضمن کیهان رایانه نام شرکتی هست که نرم افزار رافع را هم تولید کرده است نام دقیق نرم افزار شما همین است؟ یک احتمالی هم که می دم شاید برنامه قدیمی باشه و xp را ساپورت نمی کند در هر صورت سازنده بهتر می داند
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | دوست عزیز برنامه حسابرس 78 پشتیبانی نداره که اینجا سوال مطرح می کنی ما هم که این نرم افزار را نداریم که تست کنیم چرا از شرکت خودش نمی پرسید
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مشکل , نصب , یک , برنامه؟ , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد