كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع نصب مودم در ویستا است كه در انجمن سیستم های عامل مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: من هرکاری میکنم ویستا مودم منو نیشناسه مودم من زولتوریکس هست که دو ماه بیشتر نیست خریدمش...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| سیستم های عامل این بخش به معرفی انواع سیستم عامل خواهد پرداخت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو جديد ![]() ![]() ![]() ![]() | من هرکاری میکنم ویستا مودم منو نیشناسه مودم من زولتوریکس هست که دو ماه بیشتر نیست خریدمش
__________________ ![]() پرسپولیس زلزله محبوب هر چی دله ![]() اگه یک بار روی دکمه تنکس بزنی خوشحال میشم ![]() ![]() ![]() کاری داشتین در خدمتم | ||
| |
| | #2 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
مدل دقيقش رو بنويس . بايد درايور جديدشو بگيري .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مودم , نصب , ویستا , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| بررسی انتقادی ویندوز ویستا | Ako25 | علمی (دانش و فن آوری وتازه های دانش و انفورماتیک ...) | 0 | Wednesday 21 November 2007 06:22 PM |
| راهنمای نصب بعضی از مودم های سازگار با سیستم Adsl | Search | بخش Internet | 0 | Tuesday 20 November 2007 12:12 PM |
| افزایش سرعت مودم ، با استفده از Command مربوط به مودم شما | jamy | ترفندهاي كامپيوتر | 1 | Monday 11 June 2007 10:56 PM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت چهارم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Sunday 11 March 2007 04:32 PM |
| راه حل استفاده از Gbox برای مودم ADSL با پورت LAN | atn_1366 | GBox | 1 | Friday 27 October 2006 12:23 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد