كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشكل در ويندوز vista است كه در انجمن طرح سولات در رابطه با مشکلات انواع ویندوزها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: سلام دوستان من با ويندوز ويستا از شر كت آبي مشكل دارم همه موارد را رعايت ميكنم ولي بعد از بوت شدن ويندوز و پرسيدن نوع 64يا 32 بيت مي آيد و در صفحه اي كه نوشته شده winbeta.org يك پنجره dosباز ميشود و بعد error ميدهدthe file autorun.dll در ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 2nd, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوستان من با ويندوز ويستا از شر كت آبي مشكل دارم همه موارد را رعايت ميكنم ولي بعد از بوت شدن ويندوز و پرسيدن نوع 64يا 32 بيت مي آيد و در صفحه اي كه نوشته شده winbeta.org يك پنجره dosباز ميشود و بعد error ميدهدthe file autorun.dll در بالاي پنجره داس نوشته شده x:\$windows.~bt\windows\system32\cmd.exe-startnet.cmd لطفا راهنماييم كنيد . | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | به احتمال زياد اون فايل روي Dvd شما خراب شده كه نمي*تونه بخونش.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| | #3 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | اقای Admin کاملا درست میگن. من ویندوز ویستا (برای شرکت آبی) رو استفاده کردم بعد از انتخاب 32 بیت اون صفحه Dos که شما میگی میاد و من 5 الا 10 دقیقه صبر می کنم و بعد Next میاد و مشکلی نداره فکر میکنم یا DVD ROM شما ضعیف باشه یا دی وی دی ویستا رو روی دستگاه دیگری ( با DVD Room دیگری) تست کنید اگر جواب نداد DVD شما خراب شده. | ||
| |
| | #4 | ||||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: July 18th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 28 Thanks: 10
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
من هم اين نسخه از ويندوز ويستا را از آبي كامپيوتر گرفته ام و هيچ مشكلي نداشت. شما يك تماس با شركت آبي كامپيوتر بگيريد و مشكل خود را عنوان كنيد. به احتمال زياد فايل روي DVD مشكل دارد. | ||||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| مديربخش اخبار ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 12th, 2006 محل سکونت: tabriz
سطح دانش: 31 [ ]سابقه در سایت: 75 / 756 Thanks: 356
قدرت اعتبار: 4 | سلام. ميشه مشكل من رو هم حل كنين. من از شركت پرند دي وي دي ويندوز ويستا رو گرفتم.اما بعد از نصبش كي راهنماي كامل اكتيو كردن رو داده.ولي در وسطهاي كار كي نياز به اتصال به اينترنت و اكتيو كردن از طريق اكتيوشن كد رو داره ميگه كه يه نفر قبل از شما از اين كد استفاده كرده!و شما نميتونين اكتيو كنين!! اگه شما رمز مربوط به اكتيو كردن از طريق تلفن كه راه ديگر اكتيو كردن هست رو بدين ممنون ميشم.و يا منو راهنمايي كنين. | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مشكل , ويندوز , vista , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد