كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکلي در رابطه با ويندوز ويستا است كه در انجمن طرح سولات در رابطه با مشکلات انواع ویندوزها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: با عرض سلام و تشکر من مشکلي در رابطه با ويندوز ويستا دارم که اميدوار هستم کسي در اين تايپيک مشکل من را حل کند چند روز پيش ويندوز ويستا اولتيمد رو روي سيستم خودم نصب کردم و حالا ميخواهم اون رو پاک کنم ولي وقتي در ويندوز ايکس پي ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: March 4th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 3
قدرت اعتبار: 0 | با عرض سلام و تشکر من مشکلي در رابطه با ويندوز ويستا دارم که اميدوار هستم کسي در اين تايپيک مشکل من را حل کند چند روز پيش ويندوز ويستا اولتيمد رو روي سيستم خودم نصب کردم و حالا ميخواهم اون رو پاک کنم ولي وقتي در ويندوز ايکس پي درايو دي رو فرمت ميکنم (درايوي که ويندوز ويستا در آن قرار دارد) ارور ميزند و اجازه اين کار را به من نميدهد از طريق بوت 98 هم که درايو فرمت ان تي اف اس را نميشناسد پس اين هم نميشود و وقتي با سي دي ويندوز ايکس پي بوت ميکنم تا حين نصب اين ويندوز در مرحله انتخاب محل نصب درايو دي را فرمت کنم، قبل از رسيدن به اين مرحله ارور از فايلي ميگريد در درايو دي(مربوط به فايلهاي ويندوز ويستا) بطور کلي فکر ميکنم مسئولان شرکت مايکروسافت از قصد اين کارها را انجام داده اند تا کسي نتواند به طور معمول اين ويندوز را پاک کند (واقعا جاي تأسف دارد) و تنها راه باقي مانده براي من فرمان اف ديسک است و پارتيشن بندي مجدد هارد تقاضا دارم اگر کسي اطلاعاتي در اين مورد دارد مرا راهنمايي کند پيشاپيش باز هم تشکر ميکنم | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 18th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 73 / 734 Thanks: 201
قدرت اعتبار: 5 | دوست من سلام من همین چند لحظه پیش همین کاری را که شما نوشتید یعنی فرمت کردن درایو ویندوز ویستا از ویندوز XP رو انجام دادم و بدون هیچ مشکلی فرمت شد و Eror ی هم نداد. من فکر میکنم مشکل از فرمت ویندوزت باشه. به هر حال پیشنهاد میکنم قبل از فرمت کامل یک بار هم با حالت Safe mode بالا بیایی و در اونجا هم یکبار درایدت رو فرمت کنی. اگه نشد از نرمافزارهای دیگر پارتیشن بندی مثل پارتیشن مجیک استفاده کن(متونی نسخه تریل اون رو از اینترنت دانلود کنی و کارتو انجام بدی). در نهایت اگر این هم جواب نداد به جای F Disk کردن که هزار سال طول میکشه اگر هاردت از نوع Maxtor است، متنونی از نرم افزار MaxBlast که محصول خود شرکت Maxtor است برای پارتیشن بندی سریع استفاده کنی. امیدوارم این چند نکته بدردت خورده باشه و به اندازه کافی راهنماییت کرده باشم. به امید موفقییت شما | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | من در کامپیوتر خودم ویندوز ویستا خوب و راحت نصب میشه ولی در کامپیوتر برادرم مرحله اول ویندوز یعنی Expandingfile اش تمام میشود ولی بعد از آن هی کامپیوتر restart میشود . در ضمن کامپیوتر برادرم کپی کامپیوتر خودم هست. لطفاً کمک کنید.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مشکلي , ويندوز , ويستا , با , در , رابطه |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نحوه راه اندازي يك Isp | Kamran1358 | سخت افزار | 1 | Friday 23 February 2007 10:06 PM |
| زبانهاي برنامه*نويسي در هوش مصنوعي | Peyman | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Sunday 14 January 2007 11:15 PM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:52 AM |
| IP و Port چيست؟ | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:41 AM |
| Microsoft Word | AKBAR H.Y | نرم افزار | 0 | Saturday 3 June 2006 06:50 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد