كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع نکته ای جالب در ویندوز ویستا Rc2 است كه در انجمن طرح سولات در رابطه با مشکلات انواع ویندوزها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: چند روزیه که رفتم سراغ ویندوز ویستا تا ببینم نسبت به نسخه ی بتای قبلی چقدر پیشرفت کرده. جدا از مسائل جنبی و مشکل پیدا کردن درایورها، دیشب به یک پدیده ی جالب برخورد کردم: یکی دو روز پیش، از اینترنت 4 فایل Flash روی Desktop ذخیره کردم که همان ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | چند روزیه که رفتم سراغ ویندوز ویستا تا ببینم نسبت به نسخه ی بتای قبلی چقدر پیشرفت کرده. جدا از مسائل جنبی و مشکل پیدا کردن درایورها، دیشب به یک پدیده ی جالب برخورد کردم: یکی دو روز پیش، از اینترنت 4 فایل Flash روی Desktop ذخیره کردم که همان لحظه متوجه شدم ذخیره نشدند. همچنین یک عکس روی Desktop داشتم که اون رو هم پاک کردم (Shift Delete). دیشب وقتی قصد داشتم یک عکس روی TinyPic آپلود کنم و دکمه ی Browse سایت TinyPic رو زدم، متوجه شدم وقتی از داخل پنجره ی Choose File دسکتاپ رو می بینم، فایل هایی دیده میشه که در خود Desktop نیستند!!! خوب که دقت کردم، دیدم این ها همون فایل هایی هستند که در پاراگراف بالا بهشون اشاره کردم!!! باز هم به Desktop برگشتم و دقیق نگاه کردم، هیچ کدوم از فایل ها وجود نداشتند! جالب اینجا بود که از داخل همان پنجره ی Choose File میشد روی فایل ها مدیریت کرد؛ از فایل ها Properties گرفتم و دیدم Hidden نیستند. بعد یک پوشه به نام 123 در Desktop ساختم و اون فایل ها رو به داخل این پوشه ریختم. از پوشه ی 123 Properties گرفتم دیدم فایل های داخل پوشه حجم دارند. در حالی که پوشه ی 123 روی دسکتاپ حجمش 0 بود و داخلش هیچ فایلی دیده نمی شد!!! ![]() ![]() نکته ی جالب این که من پوشه ی 123 رو هم کلاً با تمام فایل های داخلش Shift Delete کردم، اما امشب باز هم دیدم به همون روش قابل مشاهده است و فایل های درونش هم قابل دسترسی!!! اما در Desktop ... ![]() البته در بحث Recovering (بازیابی اطلاعات از دست رفته) گفته می شود که هر فایلی که شما از روی هاردتان پاک می کنید به کلی از بین نمی رود و حتی در مواردی می توان اطلاعات هاردی که Full Format شده باشد را نیز برگرداند! این مسأله درست است که اطلاعات پاک شده از روی هارد دیسک تا وقتی که روی آن نقاط از هارد دوباره چیزی نوشته نشود، قابل بازیابی هستند و وجود دارند و فقط ظاهراً پاک شده اند، اما اینکه این مسأله در ویندوز ویستا به این شکل بروز کند هم عجیب است هم مفید. هم می توان نام باگ روی آن گذاشت و هم نه! دوستان اگر نظری دارند و چیزی در این مورد به ذهنشان می رسد یا اطلاعاتی دارند، عنوان کنند شاید به نتیجه برسیم ...
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| | #2 | ||
| ناظم سابق سايت | من فكر ميكنم اسم باگ را بشه روش گذاشت در هر حال ويندوز جديد هست و هزار يك مشكل جديد و امكانات و ساختار جديد البته ممكنه ويندوز فايل ها را به صورت سيستمي تنظيم كرده باشد وارد Folder Options شويد در سربرگ View گزينه Hide Protected operating system file را غير فعال كنيد اگر باز هم نمايش داده نشد حتما باگ هست. | ||
| |
| The Following User Says Thank You to Shahani For This Useful Post: | 425 (Saturday 4 November 2006)
|
| | #3 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
قدرت اعتبار: 10 | بله من همیشه تیک کنار این گزینه رو بر می دارم و در این مورد هم برداشته بودم. اما برای امتحان تیک را زدم که فرقی نکرد! باز هم دیده میشه.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Admin For This Useful Post: | 425 (Saturday 4 November 2006)
|
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | تا آمدن ویندوز ویستای نهایی و آمدن درایورهای آن بایستی صبر کرد. اما در حال حاضر چند راه دارید: - درایور ویستای سخت افزارتان را در اینترنت جستجو کنید؛ - درایورهای xp سخت افزارهایتان را برای ویستا امتحان کنید (من با این روش دو درایور را نصب کردم)؛ - خود ویندوز ویستا امکان جستجوی آنلاین برای درایورها دارد! این راه را هم امتحان کنید (من با این روش یکی از درایورها را نصب کردم).
| |
| برچسب ها |
| rc2 , نکته , ویندوز , ویستا , ای , جالب , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد