كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع هشدار : كرك ويستا يك تروجان است است كه در انجمن طرح سولات در رابطه با مشکلات انواع ویندوزها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: برنامه*اي كه مدعي بود مي تواند نسخه منتشر شده ويستا را كرك كند، در اصل يك تروجان مي باشد كه پسورد هاي سيستم را به سرقت برده و آنها را براي مهاجم ارسال مي كند. به گفته محققين امنيتي SUNBELT SOFTWARE به نقل از تبيان يك برنامه كه حاوي فايلي ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | ![]() برنامه*اي كه مدعي بود مي تواند نسخه منتشر شده ويستا را كرك كند، در اصل يك تروجان مي باشد كه پسورد هاي سيستم را به سرقت برده و آنها را براي مهاجم ارسال مي كند. به گفته محققين امنيتي SUNBELT SOFTWARE به نقل از تبيان يك برنامه كه حاوي فايلي به نام WINDOWS VISTA ALL VERSIONS ACTIVATION 21.11.06.EXE مي باشد در اصل يك تروجان است كه پسورد هاي سيستم را به سرقت مي برد. در نظر ابتدايي به نظر مي آمد كه اين برنامه كرك ويندوز ويستا مي باشد كه هفته قبل در سايت مايكروسافت در دسترس عموم قرار گرفت. به گفته يكي از محققين امنيتي KASPERSKY ، اين تروجان كه به نام TROJAN-PSW.WIN32.LDPINCH.AZE مي باشد در اصل پسورد هاي كاربران را به سرقت مي برد و آنها را براي مهاجم ارسال مي كند. KASPERSKY اولين آنتي ويروسي بود كه اين تروجان را در گزارش هاي روزانه خود معرفي كرده است. كاربراني كه از آنتي ويروس هاي سيمنتك يا NOD32 استفاده مي كنند اذعان داشتند كه حتي به روز رساني اين آنتي ويروس ها نيز قادر به تشخيص اين تروجان نبوده اند. مايكروسافت نسخه جديد ويستا را براي شركت هاي تجاري ارائه داد تا آنها نيز بتوانند سيستم هاي خود را با آن وفق بدهند اما بسياري از شركت هاي محتاط ترجيح مي دهند كه شبكه ها و كامپيوتر هاي خود را بعد از دو سال از ارائه نسخه جديد ويستا به روز رساني كنند تا در اين مدت اشكالات اساسي اين سيستم عامل مشخص گردد. | |||||||||||
| |
| | #2 | ||
| عضو ![]() | البته کرک های مختلفی وجود داره من در باره کرک شما چیزی نمیدونم ولی من خودم ویندوز رو کرک کردم به تایید نهایی مایکروسافت هم رسیده و ویندوز کاملا اورجینال شده من خودم از کسپرسکی 7 استفاده میکنم | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 14th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 3
قدرت اعتبار: 0 | البته من هم تونستم ویستا رو کامل کرک کنم. ولی خوب معمولا برنامه های زیادی به عنوان کرک معرفی می شن که ویروس هستند. | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | البته گفته شما دوستان درسته ولي منظور از اين تروجان ،برنامه كركي است كه از فايلي كه در اولين پست (در خبر) بهش اشاره شده است استفاده ميكنه . اين فايل : Windows Vista All Versions Activation 21.11.06.exe | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| كرك , هشدار , ويستا , يك , است , تروجان |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| سوالات كاربران از ويندوز ويستا بخش اول | Barat | طرح سولات در رابطه با مشکلات انواع ویندوزها | 0 | Saturday 9 June 2007 04:53 PM |
| سوالات كاربران از ويندوز ويستا بخش دوم | Barat | طرح سولات در رابطه با مشکلات انواع ویندوزها | 0 | Saturday 9 June 2007 04:47 PM |
| صبر کنيد! ويستا نخريد! | david_dvb | سیستم های عامل | 1 | Tuesday 27 March 2007 02:21 AM |
| 10 نكته پيش از استفاده از ویندوز ويستا | irtraining | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Sunday 18 February 2007 04:33 PM |
| قابلیتهای ویندوز ویستا | abi58 | سیستم های عامل | 0 | Monday 12 February 2007 06:59 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد