كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کسی میدونه این ارور در ویستا از چه چیزی هست؟ است كه در انجمن طرح سولات در رابطه با مشکلات انواع ویندوزها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: سلام دوستان کسی میدونه این ارور در ویستا از چه چیزی هست؟ من تصویری هایی رو که توسط progdvb ضبط کردم ، وقتی در My Computer به زیرشاخه این تصویری ها میرم مدام این ارور ها باز می شوند و همینطور زیاد می شوند. امید وارم کسی علت این قضیه ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | سلام دوستان کسی میدونه این ارور در ویستا از چه چیزی هست؟ من تصویری هایی رو که توسط progdvb ضبط کردم ، وقتی در My Computer به زیرشاخه این تصویری ها میرم مدام این ارور ها باز می شوند و همینطور زیاد می شوند. امید وارم کسی علت این قضیه رو بدونه. ازش واقعا ممنون میشم. عکسش رو هم گذاشتم. http://www.geocities.com/ma_tehranchi/Error.JPG
__________________ هر حضوری یک لیاقت می خواهد | ||
| |
| | #2 | |||||||||||
| مدير بخش خودرو ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 14th, 2006 محل سکونت: World Wide
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 365 Thanks: 95
قدرت اعتبار: 3 | این Error ها همه با هم میده ؟؟. بیشتر توضیح بده . شاید مشکلت حل شد!!
__________________ *تــو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز* Attention Button نصب 20 ماهواره در کمتر از 5 دقیقه -میخوای خودت دیش رو تنظیم کنی بدون دردسر ، حتما دوست داری بدونی در ماهواره های دیگه چه خبره فقط کافیه اون بالا رو کلیک کنی تا بتونی به راحتی 20 ماهواره قابل دریافت در ایران رو تنظیم کنی | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو تاریخ عضویت: March 29th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 21 Thanks: 3
قدرت اعتبار: 0 | فکر کنم برنامه ای رو در حال Run داشته باشید که اجازه رو به شما نمی ده غیر فعالش کنید از Task Manager ببینید چی میشه. | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو تاریخ عضویت: March 29th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 21 Thanks: 3
قدرت اعتبار: 0 | مشکل شما این است که فایل اصلی (rundll32.exe) شما متوقف شد و از کار افتاده. این یکی از فایل های اصلی در ویندوز هست که باید فعال باشه در تصویر زیر هم نمونه ای رو که من هم دارم می بینید که فعال هست. ![]() | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 23rd, 2006
سطح دانش: 18 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 440 Thanks: 135
قدرت اعتبار: 4 | خوبه.. يك احتما ل داره.. 1 شايد خصوصيت اون شاخه را براي "بند انگشتي" *(thumble) تنظيم كره باشي.. و وقتي مي خواي به او زير شاخه بري سيستم عامل سعي مي كنه او فايل را كه 100% پسوندشmpg هست با يه برنامه مولتي ميديا باز كنه و يك نمايش كوچيك واست نشون بده كه همون بند انگشت است ( مثل وقتي كه يه عكس تو يك درايو يا شاخه داري و وقتي به اون شاخه ميري اون عكس به صورت كوچيك نشان داده ميشه) اين فايلهاي پر حجم با فرمت mpage 2 ذخيره شده و فكر كنم توي vista پشتي باني نشده. با فرض اين . مشكلت اينه كه سيستم نميتونه اين فايل را باز و يك نمايش كوچيك واست بگذاره و بخاطر همين اشكال ميگيره.شايد تعداد erro به تعداد همون فايلهاي داخل پوشه باشه. اگه اسم فايلم هم فارسي باشه اونم ميتونه مشكل دار بشه. اگه متوجه نشدي بيشتر بتو ضيحم . | |||||||||||
| |
| | #8 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | واقعا از برادری شما دوستان ممنونم. در مورد ویندوز ترو تازه اینکه این ویندوز رو تازه نصب میکنم و نسخه retail یا در 30 ژانویه بیرون امده است می باشد. alireza2003ibm واقعا ممنون ، دقیقا فهمیدم که منظورتون چیه . این قابلیت بسیار عالی است تو ویستا اما من زمانی که نسخه RTM رو داشتم این مورد نبود اما بتازگی پس از یک ماه این مورد بر روی RTM هم پیش اومد نسخه Retail یا همون اخرین ویستا (که واقعا بسیار سریع نصب میشه و ایراد های Rtm هم از لحاظ مدت نصب ، و بگونه ای تیک تیک های ان که در رم های 512 بود کاملا حل شده و کلا ویندوز روان شده و نصب ان بسیار ساده و سریع و زیبا کار شده) این مورد ارور در ویستا retail سریعا بالا می اید و دونه دونه اضافه می شود. من خودم این احتمال رو میدم که این ایراد از بتا بودن و یا کلا جدید نبودن درایور Vga و شاید درایور صدا باشه احتمال بعدی اینکه ویندوز ویستا که این قابلیت رو گذاشته پس باید به خوبی بتونه فایلهای معروفی مثل mpg رو به حالت thumble در بیاره پس میتونه از plugin باشه ، این کلا میتونه ضعف باشه.( شاید هم ما یک جای کار اشتباه کردیم) برنامه ای هم در حال Run ندارم فقط ویندوز هست این ارور رفع بشه میرم تو کار نصب برنامه. امیدوارم علت اصلی این موضوع پیدا بشه. ![]()
__________________ هر حضوری یک لیاقت می خواهد | ||
| |
| | #10 | |||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
با تشكر از شما ![]()
__________________ هر حضوری یک لیاقت می خواهد | |||
| |
| برچسب ها |
| میدونه , چه , چیزی , هست؟ , ویستا , کسی , این , ارور , از , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| انتظار کاربران خانگی برای ویستا به*سر رسید | vista | سیستم های عامل | 3 | Saturday 24 February 2007 11:05 AM |
| ترفندهای کامل ویندوز اکس پی | abi58 | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Wednesday 31 January 2007 09:06 PM |
| پشتیبان*گیری از اطلاعات در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:25 AM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:52 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد