كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کسی میدونه این ارور در ویستا از چه چیزی هست؟ است كه در انجمن طرح سولات در رابطه با مشکلات انواع ویندوزها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: من ويستا كار نكردم.. اما فكر كنم شبيه وين خودمون باشه اگه سيف مد داره با او بيا بالا چون داري شاخه ها را مرور مي كني اين اشكال از Explorer.exe هم مي تونه باشه راه حل قبلي بهت جواب نداده ؟ يك درايو ديگه انتخاب كن..مثلا d:\ali توي نرم ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 23rd, 2006
سطح دانش: 18 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 440 Thanks: 135
قدرت اعتبار: 4 | من ويستا كار نكردم.. اما فكر كنم شبيه وين خودمون باشه اگه سيف مد داره با او بيا بالا چون داري شاخه ها را مرور مي كني اين اشكال از Explorer.exe هم مي تونه باشه راه حل قبلي بهت جواب نداده ؟ يك درايو ديگه انتخاب كن..مثلا d:\ali توي نرم افزار progdvb مسير جديد را واسه ضبط ادرس بده ولي چيزي ضبط نكن.. به او شاخه كه ادرس دادي برو .دوباره نرم افزار پروگ را باز كن و حالا چيزي ضبط كن. ببين بعد از ضبط بازم اشكال ميگيره؟ بايد توي اوه شاخه باشي و بعدا دكمه ضبط را بزني ها...؟ | |||||||||||
| |
| | #13 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 19th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | این ایراد تو این حالت فقط مربوط به کدک هست بعنی کدکی که مسئول پلی کردن MPG2 هست. من وقتی با این ایراد مواجه شدم که برنامه Nero رو نصب کردم و مدیا پلیر Nero کدک "Codec" خودش رو نصب کرد بهترین راه حل این هست که اخرین کدکی رو که نصب کردی Unregister کنی با دستور regsvr32 /u /s و بعد از s/ اسم کدکی رو که اخرین بار نصب کردی احتمالا مثل من کدک نرو این مشکل رو برات بوجود اورده. ![]() | |||||||||||
| |
| | #14 | ||
| عضو ![]() | سلام Elecard رو نصب کردین؟ فللمهای ظبط شده progdvb احتیاج به این decoder دارن . شاید media player ویستا میخواد اونهارو برا پخش تشخیص بده ولی codec لازم رو نداره و قاط میزنه. شما Elecard رو نصب کن شاید حل شه منم یه سوال دارم : progdvb نسخه ای برای vista 64 bit داره؟ | ||
| |
| | #15 | |||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
واقعا ممنون ، البته من nero رو نصب نکردم اما میدونم که این مورد از Codec هست. یه برنامه ای هست به نام Vista Codec که تو سایت 9Down.com | Software News & Download سرچ کنید پیداش می کنید اما من هنوز نصبش نکردم تا ببینم عکس العملش چیه. واقعا ممنون از شما
__________________ هر حضوری یک لیاقت می خواهد | |||
| |
| | #16 | |||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
با تشکر ، فکر میکنم Elecard رو اگر بخواهیم فعال کنیم باید بخریم ! طبق قسمت دانلود در سایت progdvb این برنامه یک ورژن رایگان دارد و یک ورژن هست که 40 دلار می باشد (راستی اگر کسی کرک شده اونو داره بزاره برای دانلود) و اسمش ProgDVB Elecard edition هست. کلا برای xp - 2000 درست شده اما روی ویستا اجرا میشه اما روی Xp64 و Vista64 رو نمی دونم اگر کسی تست کرده بگه. (Download)
__________________ هر حضوری یک لیاقت می خواهد | |||
| |
| | #17 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام دوست خوبم من وقتی DVD ویستا رو خریدم یک CD هم باهاش بود که برنامه های سازگار ویستا هم داخلش بود . حالا یک برنامه داخل اون هست با نام K-Lite Mega Codec Pack 1.62 در توضیح برنامه نوشته : مجموعه ای کامل ار کدکهای برای ویندوز ویستا----- با استفاده از این کدکها براحتی میتوانید فایلهای مختلف تصویری و صوتی را که پخش کننده شما نمیشناسد پخش کنید .
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | ||
| |
| | #18 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | اینم آخرین Version نرم افزار : حجم تقریبا 28 مگابایت لینک دانلود از راپید شایر K-Lite Mega Codec Pack 2.1.0 ![]() Latest Changes: - Updated ffdshow to revision 1193 - Updated DivX decoder to version 6.6.1.1 - Updated DivX encoder to version 6.6.1.1 - Updated Haali media Splitter to version 1.7.152.18 - Updated x264 VFW to revision 655 - Added ffdshow whitelist feature. When enabled, usage of ffdshow will be restricted to a list of known compatible applications - Moved most ffdshow related things in the installer from Tasks to Components. This should make the available choices more clear - Uninstall your old version before updating to this version - Minor changes
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | ||
| |
| برچسب ها |
| میدونه , چه , چیزی , هست؟ , ویستا , کسی , این , ارور , از , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| انتظار کاربران خانگی برای ویستا به*سر رسید | vista | سیستم های عامل | 3 | Saturday 24 February 2007 11:05 AM |
| ترفندهای کامل ویندوز اکس پی | abi58 | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Wednesday 31 January 2007 09:06 PM |
| پشتیبان*گیری از اطلاعات در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:25 AM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:52 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد