كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع بازي اعداد تقديم به تمامي بروبچس گله سايت است كه در انجمن دلفی - Delphi مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی است: دوستان خيلي وقته كه بخش برنامه نويسي اونم عشق من دلفي تحرك نداشته. با خودم گفتم حيفه كه اين بخش انقدر مهجور بمونه و تصميم گرفتم از اونجايي كه اين قسمت مدير نداره، تا پيدا شدن مدير يه كارايي بكنم. براي شروع هم اين بازي رو براتون نوشتم تا يه ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 18th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 73 / 734 Thanks: 201
قدرت اعتبار: 5 | دوستان خيلي وقته كه بخش برنامه نويسي اونم عشق من دلفي تحرك نداشته. با خودم گفتم حيفه كه اين بخش انقدر مهجور بمونه و تصميم گرفتم از اونجايي كه اين قسمت مدير نداره، تا پيدا شدن مدير يه كارايي بكنم. براي شروع هم اين بازي رو براتون نوشتم تا يه سرگرمي براتون باشه و در مواقع بي كاري بتونيد سرتونو باهاش آتيش بزنيد(يعني گرم كنيد). بازي اعداد رو تا حالا حتماً انجام داديد. اول رايانه يه عدد رو پيشه خودش فكر ميكنه و سپس شما بايد اون عدد رو حدس بزنيد. درست يا غلط بودن حدستون هم با سه رنگ مشخص ميشه. رنگ سبز يعني عدد سره جاشه، رنگ قرمز يعني عدد شما جزو عددهاي رايانه نيست و رنگ زرد يعني جاي عددت رو عوض كن. اين توضيحات رو دادم تا اونايي كه بازي رو بلد نيستن، قواعد كار رو بدونن. بايد بگم كه تو اين برنامه، برخلاف بازي اصلي كه تكرار عدد نداشتيم، تكرار هم داريم يعني ممكنه كه عددي مثله 64456 هم داشته باشيم كه قدري كار رو سخت ميكنه ولي لذتش هم بيشتر ميشه. دانلود بازي اعداد
__________________ هرگز از نرسيدن به آرزويت غصه مخور زيرا خداوند در فکر چيز هاي خوبتر براي توست. خوشبختی لذت مشترکی است که حاصل یاری بی چشمداشت به دیگران است ------------------------------------------------------------------------ | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| گله , اعداد , به , بازي , بروبچس , تقديم , تمامي , سايت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد