كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع سرویس adsl است كه در انجمن بخش Internet مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: با سلام خدمت همه دوستان خوبم یه سوال داشتم .... لطفا راهنمایی کنید.... من میخوام تو شهرمون سرویس adsl بدم ، باید چکار کنم ،هزینش تقریبا چقدر میشه؟؟؟ اینو هم بگم که تو شهرمون از نظر مخابرات و محدودیت adsl هیچ مشکلی نیست ، یعنی میتونم سرویس adsl بدم.... مهم ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 163 Thanks: 20
قدرت اعتبار: 3 | با سلام خدمت همه دوستان خوبم یه سوال داشتم .... لطفا راهنمایی کنید.... من میخوام تو شهرمون سرویس adsl بدم ، باید چکار کنم ،هزینش تقریبا چقدر میشه؟؟؟ اینو هم بگم که تو شهرمون از نظر مخابرات و محدودیت adsl هیچ مشکلی نیست ، یعنی میتونم سرویس adsl بدم.... مهم واسه من اینه که بدونم سرویسشا از کجا تهیه کنم ، قیمتش چجوریه و کلا" چجوری میتونم راه اندازی کنم.... با تشکر.. | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 58 / 584 Thanks: 2,857
قدرت اعتبار: 4 | سلام به شما. اگه کسی بخواهد خودش سرویس adsl بده به نظر من باید تشکیلات بزرگی داشته باشه و درکنارش هم رابطه با مخابراتی ها . این شرکتهای سرویس دهنده هم همینطورین به نظرم. یعنی شما باید شرکت را ه بندازی و کلی دنگ و فنگ داره . مگه اینکه شما بخوای فقط بعنوان یک واسطه یا بقول خودمون دلال عمل کنی و نمایندگی فروش اون شرکت سرویس دهنده رو به عهده بگیری که البته اینم فکر خوبیه . مثلا کسی که من ازش سرویس میگیرم همینجوریه . درکل فکرکنم شما میخوای همین حالت واسطه بودن رو داشته باشی که درآمد خوبی هم داره درست متوجه شدم؟ | |||||||||||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to Safi For This Useful Post: |
| | #3 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | سلام دوست من شرکت ما یکی از ارائه کنندگان سرویس adsl یا به اختصار (pap)در کل ایران است نکاتی چند در این رابطه به اطلاع شما می رسانم برای ارائه سرویس adsl با ید دارای سوابق کافی و فعالیت زیاددر رابطه با ارائه اینترنت در شهرتان داشته باشید پس از ارائه رزومه شرکت شما و در صورت عدم نماینده در آن شهر(قابل توجه است که در شهر های بزرگ میتوان چندین نماینده داشت) و کسب تائیدیه از مخابرات شهرستان خود تجهیزات که شامل dslam و تجهیزات جانبی میباشد که حدود قیمتی برابر هر 48 پورت 11.000.000تومان می باشد ا به مخابرات شهر شما ارسال ونصب میشود بجز هزینه خرید dslam وهزینه آن سهم شما از سود این کار به ازاء هر مشترک درصدی است که به شما تعلق می گیرد یعنی هر چه مشتری بیشتری در شهرتان جذب کنید سود بیشتری نصیب شما می شود در واقع هزیه شما خرید dslam و حق اشتراک و تبلیغات و جذب مشتری در شهرتان میباشد در این زمینه اگه به اطلاعات بیشتری احتیاج داشتید پیغام خصوصی بدهید موفق باشید | ||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to omid79 For This Useful Post: |
| برچسب ها |
| adsl , سرویس |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| همه چيز درباره كارت Sky Satr 2 | Raminmetal | SkyStar2 | 30 | Thursday 21 February 2008 12:58 PM |
| مبانی یک برنامه Asp.net | cactus | ASP.NET | 0 | Saturday 19 May 2007 01:02 PM |
| نحوه راه اندازي يك Isp بخش دوم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Tuesday 6 February 2007 09:15 AM |
| اس ام اس چیست؟؟؟؟ | sheytoni | ترفندهاي موبايل (Mobile) | 0 | Wednesday 20 December 2006 02:46 AM |
| مقدمه ای بر تکنولوژی Dsl [۲۲ شهريور ۱۳۸۵] | vqorbani | ساخت شبکه NetWork | 1 | Friday 17 November 2006 01:13 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد