كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فضای 250 مگابایتی شخصی مجانی است كه در انجمن بخش Internet مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: سلام دوستان من یک تاپیک زدم برای دعوتنامه و دوستان ازم دعوتنامه پرشین گیگ خواسته بودن . خوب من بهتون یک سایت معرفی میکنم که بدون دعوتنامه به شما فضایی معادل 250 مگابایت برای آپلود میده و کاملا شخصیه همانند پرشین گیگ و یک صفحه وب هم بهتون میده . ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام دوستان من یک تاپیک زدم برای دعوتنامه و دوستان ازم دعوتنامه پرشین گیگ خواسته بودن . خوب من بهتون یک سایت معرفی میکنم که بدون دعوتنامه به شما فضایی معادل 250 مگابایت برای آپلود میده و کاملا شخصیه همانند پرشین گیگ و یک صفحه وب هم بهتون میده . با کلیک بر روی لینک زیر مستقیما به قسمت یک حساب جدید میروید . http://www.sitesled.com/process/easy...command=create ویرایش توسط Magic-Power : Sunday 3 December 2006 در ساعت 09:52 PM. | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 27th, 2005
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 75 Thanks: 338
قدرت اعتبار: 0 | دوست عزیز magic-power ممنون از سایتی که معرفی کردی فقط اگه ممکنه لطف کن و یه توضیحی بده در مورد اینکه چطور میشه به فایل هایی که اپلود شده لینک داد.مثلا من چند تا عکس تو این سایت آپلود کردم و می خوام تو وبلاگم ازشون استفاده کنم اما نمی دونم چطوری باید لینکشون کنم در واقع اصلا آدرس لینک این عکسها رو نمی دونم.با تشکر. | |||||||||||
| |
| | #4 | ||||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 20th, 2006 محل سکونت: USA
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 353 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
http://www.imgto.com/login.php
__________________ فقط به خاطرتو ![]() (\__/) (='.'=) (")o(") Attention ButtonAttention ButtonAttention ButtonAttention Button http://tech.groups.yahoo.com/group/o...litedownloader | ||||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 20th, 2006 محل سکونت: USA
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 353 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 4 | دوست عزیز magic-power من كه از سايتي كه معرفي كرديد سر در نياوردم .نه لينك دانلود براي فايل كه اپ كردم ميده نه ميشه وب ساخت ![]()
__________________ فقط به خاطرتو ![]() (\__/) (='.'=) (")o(") Attention ButtonAttention ButtonAttention ButtonAttention Button http://tech.groups.yahoo.com/group/o...litedownloader | |||||||||||
| |
| | #6 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
اما اگر از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده میکنی روی فایلی که آپلود کردی کلیک کن تا در پنجره جدید باز بشه و بعد آدرسی که در کادر آدرس در بالای صفحه مرورگر نوشته میشه رو کپی و به جایی که از لینک فایل آپلود شده رو خواسته انتقال بده . بهمین راحتی
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | |||
| |
| The Following User Says Thank You to Magic-Power For This Useful Post: | babakaram (Sunday 3 December 2006)
|
| | #7 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
هرنوع فایلی رو هم میشه در آنجا آپلود کرد .
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | |||
| |
| برچسب ها |
| 250 , فضای , مگابایتی , مجانی , شخصی |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد