كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع معرفی سایتی برای ساخت تصویر آنلاین و آفلاین یاهو مسنجر برای قراردادن در سایت و وبلاگ است كه در انجمن بخش Internet مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: سلام به همگی دوستان عزیز ... امروز این سایت رو دیدم گفتم حتماً این سایت رو به شما هم معرفی کنم ... خیلی از دوستان هستند که وبلاگ دارند یا حتی وب سایت و دقیقاً نمیدونن باید چه کدی رو در وبلاگ یا وب سایت خود قرار بدن تا بازدید ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام به همگی دوستان عزیز ... امروز این سایت رو دیدم گفتم حتماً این سایت رو به شما هم معرفی کنم ... خیلی از دوستان هستند که وبلاگ دارند یا حتی وب سایت و دقیقاً نمیدونن باید چه کدی رو در وبلاگ یا وب سایت خود قرار بدن تا بازدید کنندگان از وبلاگ یا وب سایت اونها متوجه بشن که ایشون آفلاین هستند یا آنلاین ... اینکار رو معمولاً برای این انجام میدن که بازدیدکنندگان به راحتی بفهمن که مدیران سایت یا وبلاگ آنلاین هستند یا آفلاین ... برای این کار شما به سایت زیر برید و بعد در سمت راست یکی از تصاویری رو که دوست دارید رو انتخاب کنید و بعد ID یاهو خود را در قسمت وسط و بالای صفحه وارد کنید و بعد روی کلید ایجاد و چک کردن وضعیت یاهو کلیک کنید تا کد HTML آن در کادر کناری ظاهر شود ... حالا کافی است که این کد رو به جایی از وب سایت یا وبلاگ خود که میخواهید شکل های یاهو نشان داده شود کپی کنید ... در ضمن این وب سایت ایرانی و به زبان فارسی هست ... آدرس وب سایت مورد نظر موفق و پیروز باشید ... ![]()
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| The Following User Says Thank You to atn_1366 For This Useful Post: | mosadarabi (Tuesday 24 October 2006)
|
| برچسب ها |
| قراردادن , مسنجر , معرفی , وبلاگ , یاهو , آفلاین , آنلاین , برای , تصویر , در , سایت , سایتی , ساخت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد