كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع دانلود ويندوز Xp سرويس پك 3 هنگام نصب ويندوز است كه در انجمن مباحث ویندوز (Windows) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: Windows XP Service Pack 3 Final ------------------------------------- اين ويندوز XP سرويس پك 3 مي باشد كه هنگام نصب ويندوز ، سرويس پك 3 نيز نصب مي شود . در اين ورژن سرعت كاركرد ويندوز و اينترنت افزايش چشم گيري پيدا كرده و شما بدون نياز به وارد كردن IP قطعات ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | من این ورژن را نصب کردم از شر ارور های الکی ویندوز خلاص شدم.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Ako25 For This Useful Post: | ProgReza (Wednesday 14 May 2008)
|
| | #3 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 58 / 584 Thanks: 2,857
قدرت اعتبار: 4 | سلام ProgReza جان . از زحماتت ممنون . 2 سوال داشتم . من این فایلها رو دانلود کردم ولی نمیدونم چرا فایلهای ایمیج هر6 تاشون همشون عین همه . نکنه فقط باید یکیشو دانلود میکردم ؟؟ اگه بخوایم محتویات این مجموعه رو روی cd رایت کنیم طوری که bootable رایت بشه و سیستم با اون cd بوت بشه چطوری باید رایتشون کرد ؟؟ اگه ممکنه در این دو مورد راهنمایی بفرمایین. با تشکرفراوان. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Safi For This Useful Post: | ProgReza (Thursday 5 June 2008)
|
| | #4 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| | #5 | ||||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 3rd, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 150 Thanks: 52
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول: من قبلا این 6 قسمت رو از *** دانلود کردم، اما فکر می کنم خبری از فایل iso نبود. ضمنا هر کدوم از این 6 قسمت حدود 95 مگابایت بودند که بعد از extract کردن هر قسمت حجمش به حدود 530 مگابایت می رسید. ممکنه در زمینه استفاده از این 6 قسمت و رایت CD به طور کامل و دقیق توضیح بدید؟ | ||||||||||||
| |
| | #6 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
فايل Iso به شش قسمت تقسيم شده مثل فيلم كه در چند پارت مثلا 7 پارت 100 مگابايتي مي باشد و شما بعد از دانلود براي اينكه اين قسمتها رو به هم بچسبانيد بايد از حالت زيپ خارج كنيد . موقعي كه از حالت زيپ خارج شد تبديل ميشه به يك فايل بعد شما مي توانيد آن فيلم رو ببينيد . در اين مورد هم همينطور مي باشد شما بعد از اينكه هر شش پارت رو دانلود كرديد روي يكي از آنها راست كليك و Extract Here را مي زنيد تا شش پارت با هم يكي بشه و يك فايل Iso رو تشكيل بده . اين كار براي اين صورت مي گيرد چون در سايتهاي آپلود مثل Rapidshare بيشتر از 100 مگابايت را نميشه آپلود كرد ، بنابراين بايد به چند قسمت تقسيم بشه تا بتوان آن را آپلود كرد ، اين كار را با برنامه Winrar مي توان به راحتي انجام داد .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | برنامه تورنت را در کامپیوترتان نصب کنید و بعد به وسیله این فایل ضمیمه ویندوز را دانلود کنید
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #9 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | اولا سلام این ویندوز برای اونایی که مثل من از q-box رنج می کشند مثل مدیا سنتر عمل می کنه(80%مشکل برطرف می شود) منتها برای اونایی که adsl و شبکه دارند مشکل درست می کنه و باید ip ها دستی وارد بشه و دیگه به صورت اتوماتیک درست عمل نمی کنه با این وجود بازم دست شما درد نکنه .
__________________ درویش | ||
| |
| | #10 | ||||||||||||||
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| servise pack 3 , نصب , هنگام , ويندوز , پك , xp sp3 , xp سرويس پك 3 , دانلود , سرويس |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| دانلود آفلاين براي تازه*واردها | ildirim80 | دانلود آفلاین | 20 | Sunday 23 November 2008 11:27 AM |
| سرويس های پر سرعت اينترنت يک طرفه | Raminmetal | اینترنت ماهوارهای | 28 | Sunday 29 April 2007 01:27 PM |
| چرا ويستا؟ | majidsat | سیستم های عامل | 3 | Monday 29 January 2007 10:36 PM |
| تنظيمات بهتر براي ويندوز Xp | vqorbani | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Friday 10 November 2006 07:17 AM |
| سرويس هاي اينترنت ماهواره اي | عماد | اینترنت ماهوارهای | 15 | Sunday 19 February 2006 12:39 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد
|
| parsdvb satdw skynet skynet جدید skystar3 tps.bin vplug vplug جدید vpnمجانی zeeaflam آموزش لب گرفتن استارست اموزش لب گرفتن انتخاب رشته مجازي ترانه ی مادری ثبت نام فيات ثبت نام فیات حسین استیری دانلود نرم افزار ویروس ساز دانلود ويروس ساز رضایا ساسي مانكن ساسی مانکن سریال ترانه ی مادری عکس دختر عکس لب عکس لب گرفتن فركانس شبكه هاي استاني فركانس ماهواره فرکانس فرکانس شبکه های استانی فرکانس ماهواره فرکانسهای ماهواره فيات فيات سينا فیات فیات سینا لب لب گرفتن مجله تپش منصور حیدری مولتی ویژن همسر خسرو شكيبايي همسر خسرو شکیبایی پخش افتتاحیه المپیک پخش المپیک پخش زنده ماهواره پوریا شکیبایی کانالهای پخش المپیک یاسر محمودی ... powered by Search 2 |