كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فارسی ساز ویندوز XP توسط شرکت Microsoft ® است كه در انجمن مباحث ویندوز (Windows) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: با سلام به تازگی پک کامل ویندوز XP توسط شرکت Microsoft کاملا فارسی و منتشر شده شده که پس از نصب تمام اجزا و امکانات اون کاملا فارسی از منوی استارت گرفته تا نوار ابزار و پیغام های خطا و غیره که برای افرادی که تازه کامپیوتر گرفتن بسیار لازم ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 29th, 2005
سطح دانش: 29 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 70 / 709 Thanks: 100
قدرت اعتبار: 5 | با سلام به تازگی پک کامل ویندوز XP توسط شرکت Microsoft کاملا فارسی و منتشر شده شده که پس از نصب تمام اجزا و امکانات اون کاملا فارسی از منوی استارت گرفته تا نوار ابزار و پیغام های خطا و غیره که برای افرادی که تازه کامپیوتر گرفتن بسیار لازم و مورد استفاده هست که ازش استفاده کنند. این فارسی ساز بسار معتبر و کامل می باشد چرا چون توسط شرکت Microsoft عرضه گردیده و روش بسیار خوب کار شده به نظر می رسه که این فارسی ساز توسط دستگا ههای مترجم نرم افزاری فارسی شده که در آن جملاتی را به وفور می توان یافت که شکسته بیان شدند. 3 مورد مهم: ابن فارسی ساز به تاریخ 2006.5.16 می باشد. اگر از لینک شرکت Microsoft بخواهید این نرم افزار را تهیه کنید پس از نصب فارسی ساز به شرکت Microsoft متصل می شوید و قانونی بودن ویندوز شما را بررسی می کند و فارسی ساز به آسودگی نصب می شود. لینک سوم هم آپلود شده می باشد که می تونید از اون راحت تر دانلود کنید. دانلود از شرکت Microsoft همراه با توضیحات دانلود مستقیم از شرکت Microsoft دانلود فایل آپلود شده ___________ موفق باشید. ![]()
__________________ Attention Button قبل از استفاده از انجمن قوانين را بخوانيد. | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | جالبه! ولي من كه هميشه زبان انگليسي رو براي كامپيوتر ترجيح مي*دم!!! اينجوري آدم گيج و گم مي*شه.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 5 | کاملا درسته ما انقدر از زبان انگلیسی بر روی ویندوز استفاده و کار کرده ایم که به آن عادت کردیم و برای ما همون انگلیسی بهتره. ![]()
__________________ Attention Button قبل از استفاده از انجمن قوانين را بخوانيد. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Reza684 For This Useful Post: | M*E*H*D*I (Wednesday 24 January 2007)
|
| | #4 | |||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 6th, 2006
سطح دانش: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 55 / 551 Thanks: 49
قدرت اعتبار: 4 | دستت درد نکه .
__________________ سكوتم را به باران هديه كردم تمام زندگي ر ا گريه كردم نبودي در فراق شانه هايت به هر خاكي رسید م تكيه كردم | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 58 / 584 Thanks: 2,857
قدرت اعتبار: 4 | خیلی خوب بود . با تشکر از شما . فکر می کنم یه مدت که بگذره به فارسیش هم عادت می کنیم. | |||||||||||
| |
| | #6 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
فارسی را پاس بداریم.
__________________ Attention Button قبل از استفاده از انجمن قوانين را بخوانيد. | ||||||||||||
| |
| | #7 | ||
| عضو نیمه فعال | جالبه... این مایکروسافت خیلی به این سیستم جدیدش می نازه که تشخیص نسخه اصلی ویندوز رو می ده می نازه... جالبه چون من کماکان دارم ویندوزم رو آپدیت می کنم ... خیلی جالبه... ولی هر چیزی جای خودشو داره.. به نظر من ویندوز همین جوریش جالب نیست چه برسه که فارسی شه... ولی لینوکس فارسی عالیه..... www.karamad.com .... | ||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: July 12th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 8 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | سلام من نمیدونم چجوری از شر مشکل genuine ویندوز بر بیام هر کاری میکنم بازم اول ویندوز این پیغام میاد که شما احتمالا دزد ویندوز هستید ویندوزتان را ثبت کنید و به من اجازه updat یا ریختن برنامه های جدید مایکروسافت نمیده!!! لطفا راهنماییم کنید چجوری میتونم از شرش خلاصشم. ![]() | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 5 | این فارسی ساز مخصوص sp2 هست نه یک.
| |
| برچسب ها |
| microsoft , فارسی , ویندوز , توسط , ساز , شرکت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد